SC Susteren

Lange busreis naar VELO Voetbal in Wateringen (VOL=VOL)

Ruim 100 kids uit de regio genieten momenteel van een week lang spel en plezier op Sportpark Suëstra. Met ruim 15 verschillende spellen is het dagelijks een gevarieerd programma dat ze samen met de leiders doorlopen. Bekijk hier enkele foto's die genomen zijn door onze huisfotograaf Jos Bexkens.

Home > Media > Nieuws > Lange busreis naar VELO Voetbal in Wateringen (VOL=VOL)

De eerste nacompetitiewedstrijd voor promotie naar de Hoofdklasse wordt gespeeld in Wateringen. Daar wacht VELO met smart op de bus van Sportclub Susteren. Velo is in hun 1ste klasse op een 4de plek geëindigd en heeft een periode van de kampioen verdiend.

Om 19.00 wordt er afgetrapt en dat betekent dat de bus rond 13.30 zal vertrekken bij het Sportpark.

Er zijn nog plekken vrij in de bus van Horn Tours! Als nog iemand mee wil gaan, kan hij het beste even bellen met Wim Fiddelaers -> 06-55727470. Je kunt gratis met de bus mee. Let wel op, want er zijn slechts 38 plekken! VOL=VOL!

Onderweg stoppen we ergens om te eten en na de wedstrijd worden nog strafschoppen genomen. Dit om te voorkomen dat er bij een gelijke stand in de poule NOG een keer naar Wateringen moet worden gereden. Als alles meezit, zijn we rond de klok 0.00 weer terug.

#

Gesprek laden
Gesprek laden