Sportpark Suëstra

Sportclub Susteren is de voetbalvereniging in "Het Smalste Stukje Nederland". Opgericht op 10 juni 1934 en inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met meer dan 500 leden.

De thuisbasis van de club, die uitkomt in de eerste klasse, is het prachtig gelegen Sportpark Suëstra, dat in 1998 is geopend en ligt aan de voornaamste invalsweg van Susteren.

Sportclub Susteren is een club die met zijn prachtige accommodatie, goed onderhouden velden, degelijke interne organisatie en voetballende kwaliteiten zeker thuis hoort in de 1ste klasse. Sinds juni 2015 is ons sportpark ook in bezit van een top kwaliteit kunstgrasveld waardoor ook na vorst of zware regenval er gevoetbald kan blijven worden.

Dat ons complex uitstekend is, is de KNVB ook niet ontgaan. Zij gebruiken ons complex namelijk geregeld tijdens presentaties en houden er meetings. Bovendien worden er door de KNVB regelmatig regio- en selectiewedstrijden gespeeld. Ook hebben er al een aantal interlands op ons sportpark plaatsgevonden waaronder jong oranje en het Nederlands vrouwenelftal.

Image
Image
Image
Image