Whatsapp-Fotospeurtocht in Susteren

Op zondag 18 april 2021 organiseert Sportclub Susteren voor haar leden, vrijwilligers, supporters een Whatsapp-fotospeurtocht door Susteren. Tijdens deze Whatsapp-fotospeurtocht loop je een route van ongeveer 5 kilometer, beantwoord je tussendoor vragen en voer je opdrachten uit. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Hoe ziet de wandeltocht uit?
Voor iedereen onder de 18 jaar geldt dat je met een groepje (max. 8) kunt meedoen. Zijn alle deelnemers <12 jaar, dan dient er één of 2 begeleider(s) mee te lopen. Vanzelfsprekend dient tenminste een deelnemer in het bezit te zijn van een mobiele telefoon met 4G verbinding en Whatsapp. Hij of zij zal het formulier even moeten invullen en is de contactpersoon voor de route en opdrachten.

Waar, wat, wanneer en vanaf hoe laat?
Vanaf 9.00 kan er gestart worden vanaf het Sportpark Suestra. Je ontvangt dan ter plekke de laatste instructies om de wandeltocht te laten slagen. Om te zorgen voor een natuurlijk spreiding vragen we je een voorkeurstijd in het formulier. Enkele dagen voor de wandeling zullen we de definitieve starttijden met je delen.

 Veel wandelplezier namens de SCS feestcommissie! Aanmelden kan t/m 15 april.

 

Het evenement is afgelopen.