Online bierproeverij met quizrondes

Ga er maar voor zitten! Want op zaterdag 10 april organiseert de feestcommissie van Sportclub Susteren een heuse online Bierproeverij met leuke quizjes tussendoor. Een avond voor leden, ouders, vrijwilligers, supporters en gewoon mensen uit de regio. We starten het programma om 19.00 en zullen klaar zijn rond de klok van 21.30 / 21.45. 

Bierproeverij
Samen met onze partner Hansen Dranken zijn we bezig met het samenstellen van 5 unieke biertjes. Bij elke speciaal pint zullen we een mooi verhaal vertellen. Zodoende kom je in hogere sferen en nemen we je mee naar de plaatselijke brouwerij. Het pakket zal vóór zaterdag bij je thuis bezorgd worden (omgeving Susteren). De 5 bieren kosten € 15,- en na het inschrijven via het formulier, krijg je een Tikkie om het bedrag te betalen.

Quizjes
Tussen het bierdrinken en de toelichting op de speciaal bieren, gaan we via Kahoot enkele quizjes doen.

  • Een ronde over Sportclub Susteren
  • Een ronde over verenigingen in het dorp
  • Een ronde over nutteloze feitjes en weetjes
  • Een algemene sportronde
  • Een verrassingsronde.

Via de Teams-meeting zie je de vragen in beeld en via je telefoon kun je de antwoorden doorgeven. Het belooft een leuke luchtige avond te worden!

*Ps. je kunt ook meedoen zonder het bierpakket te bestellen. Gelieve wel even het formulier in te vullen, zodat je de link naar de Teamsmeeting kunt krijgen.

Het evenement is afgelopen.

Volgende activiteit

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Co-sponsors

 
 

Wie is binnenkort jarig?