Bedankpakketje voor de Ambassadeurs goed ontvangen, zelfs in Fiji

RedactieAlgemeen

Als dank voor de bijdrage van het seizoen 2019-2020 zijn we voor de zomer langs alle ambassadeurs gegaan met een klein pakketje. Om hun te bedanken voor de steun van vorig jaar en om te vragen om ze Sportclub Susteren ook dit jaar willen steunen.

Met ruim 120 ambassadeurs is er een fantastische club mensen die de club een warm (groen-wit) hart toedragen. Het bedanktpakketje dat we via Slijterij Hanzo hadden samengesteld werd goed ontvangen. In de begeleidende brief spraken we over de situatie bij de club en over de hoop op een volledig seizoen inclusief de o-zo-gezellige-ambassadeursavond.

Het doet ons enorm deugd dat velen van de ambassadeurs vrijwillig hun bijdrage over het afgelopen seizoen hebben voldaan. Een geste waar we enorm dankbaar voor zijn

Ambassadeurspakket geraakt tot bij de Fiji eilanden
Een van onze ambassadeurs (Jannie & Lil Peters) wonen sinds enkele jaren op de Fiji eilanden. Een plaats waar PostNL nog nooit is geweest. Vandaar dat ze hun eigen pakket mochten samenstellen om toch ook dat ambassadeursgevoel te krijgen. Naar eigen zeggen van Jannie (de broer van opperambassadeur Wim Peters overigens) kwam hij een tientje te kort, omdat de wijn en de kaas erg duur zijn daar.

‘Jannie, dat gaan we de volgende keer helemaal goedmaken! Tot op de ambassadeursavond?’

——

Ps. wil je ook toetreden bij de ambassadeurs van Sportclub Susteren? Neem dan even contact op met Wim Peters. En wie weet prijkt jouw naam binnenkort in de kantine.