De 61ste Vastelaovesgezèt wordt 3 februari rondgebracht: Buuttereedner in de kantine

RedactieActiviteiten, Nieuws

Dames en heren, met veel trots kunnen we melden dat er een weer een prachtige Vastelaovesgezèt De Graasbörger is gemaakt. De 61ste editie alweer met de grappigste verhalen, proclematies, foto’s, sfeerverslagen en mooi advertenties. Zaterdagmorgen starten onze lopers om 10:00 om de gezèt voor 4 euro aan te bieden in heel Susteren, Dieteren en Baakhoven. Wil je nog meelopen? Graag! Vul dan dit formulier in en dan zien we je zaterdag tussen 9:30-9:45 in de kantine.

DE PLANNING:

  • 9.30-9.45 Verzamelen van lopers in de kantine
  • 10.00 Start met verkoop vastelaovesgezèt
  • 13.00 Einde verkoop vastelaovesgezet. Voor alle lopers is er soep en zijn er broodjes in de kantine. Vastelaovesmuziek staat op in de kantine
  • 13.30 Buuttereedner Koop Drost

Daarna is iedereen vrij om te gaan en staan waar hij/zij wil. Bombarie Basilca begint om 15.11 op het Salvatorplein, maar voor diegene die niet naar het plein gaan, blijft de kantine geopend.

Geen vastelaovesgezèt ontvangen?

Dan heb je als het goed is, een kaartje in de bus gekregen. De gezèt is vanaf zaterdag ook af te halen in de kantine. Daarnaast kun je vanaf zaterdag 14:00 terecht bij Café bie Alois en vanaf zondag ook bij Aetcafé d’n Hook.

Geen cash op zak?

Betaal dan eenvoudig via deze link of onderstaand formulier.