Doen! 7 Sponsorkliks voorbeelden waarbij je SCS steunt

RedactieAlgemeen

We hebben het al vaker aangegeven, maar Sponsorkliks is het eenvoudigste platform om SCS financieel te steunen. Door één klik extra voordat je gaat bestellen, gaat er een bedrag of percentage van totaal naar onze vereniging. Jij betaalt hetzelfde en wij krijgen er iets voor terug. In 7 voorbeelden (onder de algemene info) nemen we je mee wat er allemaal mogelijk is in deze tijd van Sinterklaas en Kerstmis.

— Let op: Sponsorkliks werkt niet als je via een app van de webshop bestelt. Je dient dus altijd via een click van SCS naar een (mobiele) site te gaan om daar te bestellen. Bekijk hier meer info hoe Sponsorkliks precies werkt.–

— Op dit moment is er bijna € 500 opgehaald met Sponsorkliks. Je vindt de actuele stand via deze link

— Klik hieronder op de banner of op de knop in het menu om naar Sponsorkliks te gaan. Ook kun je een browserextensie installeren in Chrome die jou eraan helpt herinneren als je op een aangesloten webshop zit. —

 1. Scoor Black Friday Deals meer dan 100 webshops
  Deze week stunten bijna alle webshops met enorme kortingen. Het mooie is dat zij allemaal zijn aangesloten bij Sponsorkliks en dat het dus kan bijdragen aan onze clubkas. Dit zijn de huidige commissies:
  Mediamarkt: 3% commissie
  Bol.com: 1,5 – 4% commissie
  Coolblue: 1 – 10% commissie
  Alle speciale Black Friday deals
 2. Een 2,5-meter hoge opblaasbare Kerstman via AliExpress
  Je leest het goed. Ook AliExpress en Alibaba.com kunnen geld opleveren voor de club. Diegene die er vaker kopen, weten dat ze een enorm (goedkoop) assortiment hebben en dat je enkele weken moet wachten voor het in Limburg is. Desalniettemin leveren ze mooie percentages op:
  AliExpres: 2,1 – 6,3% commissie
  Alibaba.com: 6% commissie
 3. Zweep of handboeien via EasyToys
  Maak je maar niet druk, we kunnen niet zien wie welke producten heeft gekocht. Enkel de naam van de webshop, het totaalbedrag en de commissiewaarde worden getoond op een overzichtspagina. Je zou dus ongegeneerd kunnen bestellen via EasyToys. De commissies zijn zelden zo hoog:
  Easytoys: 20% commissie
 4. Plan je verdiende vakantie via Expedia, Booking.com, belvilla of SuperSaver
  Als je verder wil gaan dan enkele prachtige Europarcs resorts in Nederland, raden we je aan om de reis te boeken via tal van reis- of vakantieaanbieders. Met de hoge bedragen betekent dit gelijk ook een hoge bijdrage aan de club. Enkele voorbeelden:
  Booking.com: 5,3% commissie
  Expedia: 5% hotels, 4% autohuur
  Belvilla: 5,5% commissie
  Supersaver.nl: € 11 – 20 per sale
 5. Shop till you drop via Aboutyou, BALR. Scotch& Soda of Hunkemöller
  Van BH’s tot onderbroeken en van trainingspakken tot aan jurkjes. Ook voor de fashionista’s van SCS is genoeg te krijgen.
  About You: 5% commissie
  BALR. : 10% commissie
  Scotch&Soda: 7% commissie
  Hunkemöller: 7% commissie
 6. Zorgverzekeringen, internetaansluitingen en telefoonabonnementen
  Voor elke aansluiting of afsluiting krijgt SCS een mooi bedrag. Bij het afsluiten van een zorgverzekering, het aansluiten van tv, internet of telefonie kan dit al gauw oplopen tot € 50. Stel je voor dat alle leden en hun directe huisdouden dit zouden doen?
  Bekijk hier alle mogelijkheden voor zorgverzekeringen
  Bekijk hier alle tv-, internet- en telefonieaanbieders
 7. Staatsloterij / Eurojackpot
  We gaan het niet stimuleren, maar de mensen die ieder jaar een staatslot kopen, kunnen dit ook doen via Sponsorkliks. Zo levert één staatslot € 1,24 op en verdienen we € 2,04 als iemand een straatje met 1/5 loten koopt. Krijgen we van jou ook een commissie als je er een mooi bedrag mee wint? 😀
  Koop loten via Staatsloterij
  Koop loten via Eurojackpot