Door in de beker, maar matige generale voor SCS 1 in thuiswedstrijd tegen EHC

RedactieSenioren, Wedstrijdverslagen

Met een  bloedeloos 0-0 gelijkspel tegen klasgenoot EHC uit Hoensbroek sloot Susteren 1 vanmiddag de poulewedstrijden om de KNVB districtsbeker en in feite daarmee ook de voorbereiding voor het nieuwe seizoen af.

Foto’s van onze nieuwe huisfotograaf Bart Tummers Fotografie zijn te zien onderaan het artikel.

Een verder overigens prima voorbereiding met onder meer overwinningen tegen Groene Ster en EVV en winst in de eerste twee poulewedstrijden tegen 2e klassers Haslou en Geusselt Sport. Wedstrijden waarin over de grote lijn prima voetbal werd gespeeld met veel inzet, leuk attractief spel en vaak ook mooie doelpunten. Vorige week werd de volgende ronde in de beker al veilig gesteld.

Tegenstander van vandaag EHC was vooraf nog niet zeker van plaatsing, maar had aan een gelijkspel voldoende. Na een teleurstellende wedstrijd werd dit puntje behaald door het doelpuntloze gelijkspel. Beste man van de wedstrijd was de gastendoelman die zowel in de 1e als in de 2e helft met snel en doortastend ingrijpen een doelpunt van de thuisclub wist te voorkomen.

Over 3 weken treffen Susteren en EHC elkaar opnieuw, maar dan voor de competitie en in Hoensbroek. Of het echt de bedoeling was, valt te betwijfelen, maar beide partijen zijn van de wedstrijd van vandaag in elk geval niet veel wijzer geworden. Voor Susteren start de competitie zondag met een uitwedstrijd tegen SV Someren. Ondanks de matige wedstrijd van vandaag blijft de goede indruk van de voorbereiding hangen. Bovendien wordt een mindere generale normaliter gevolgd door een prima première.

Met vertrouwen zien we dan ook deze seizoensopening tegemoet. Veel succes!