Eigenzinnig SCS 7 verpest ‘SCS Super Sunny Sunday’

RedactieSenioren, Wedstrijdverslagen

“SCS SUPER SUNNY SUNDAY” valt er op Facebook van SCS terug te lezen, Ben Bisschops is zijn verlofkaart voor het aanstaande kampioensfeest van het 6e aan het zoeken en bij het vierde elftal alleen maar kopzorgen omdat hun keeper zo lastig scoort de laatste tijd.
Dat is geen slechte start zo her en der. Maar, is dan echt alles koek en ei binnen het seniorenvoetbal van SCS? 

Het eigenzinnige SCS 7 schrapte haar bekerduels en besloot de voorbereiding over een andere boeg te gooien. Een tweeluik tegen de Susterse Boys (2x in de Corona-proof bossen van de Hei) moest bijdragen aan een goede competitiestart. Uiteindelijk waren deze duels in balans: 6-6. Er waren pijnpuntjes, maar toch ook zeer pluspuntjes. Maar ook witte puntjes, veelal met kroket en frikandel. 

Met de fiets naar Melick?
Roerdalen 3 was dus gewaarschuwd afgelopen zondag. En zeker toen Michael Latten, Melick te fiets bereikte. Michael Latten. Melick. Te fiets. Een diepe buiging voor deze man toch wel. Okay, na wat gegoogle blijkt zijn fiets over een motortje te beschikken, maar toch.

Een ander hoogtepunt viel te noteren. Koen Peters verscheen met sporttas aan de poort. Een verschijnsel van lichtjaren terug. Het vermoeden gaat dat zijn kinderen e/o vrouw strontvervelend geweest moeten zijn die betreffende zondagochtend. Zo erg dat Koen als enige redding, het sportveld zag.

Toen de tas met shirts openging sprak Koen de woorden: “det pas Luuk (zoon van ca. 10 jaar oud, red.) misschjien, mer mich neet. Ich goan hie neet veur gek laupe”. Zijn voorstel om in zijn coltrui nog 1 minuutje te mogen meeballen, werd door Dennis vd Bergh resoluut afgewezen.

Bijzonderheden van de wedstrijd Roerdalen 3- SCS 7
Uitslag 6-0, na een 1-0 ruststand. Bij de 1-0 ging een tegenstander over de knie van Roy Heffels, penalty, enfin het bekende verhaal. Na rust een ietwat ongelukkige en naar het leek een houdbare tegengoal, drie boogballen en twee keer een scrimage.

Bijzonderheden aan de kant van SCS 7
coach Dennis met een invalbeurt in de spits. Samen met Maurice en Bas, als in de good-old Stoba jaren. Zijn assist zorgde bijna voor de eretreffer, de lat verziekte dat feestje. Onze grote vriend van de warming up, de lat. Bestaan er kampioenschappen Latje Trap? Laat het ons weten!

Bespreking in de rust….
Oordeel zelf over de inhoud. Tekst loopt door onder de video.

Die arme Roy Heffels moet vandaag als een blauwe klungel-Smurf op de ladder staan. Roerdalen smurfde een aantal malen de bal op zijn kop. Bas vroeg de scheidsrechter in de 73e minuut af te sluiten. De scheids geloofde echter niet dat er nog drie man van het team bij het 1e elftal in Geldrop aansluiten moesten. “Doa bis dich zeker eine van he…, grapte de scheids nog wat na. Verder goed om te vermelden dat Ritchie Hubens er in de eerste helft bijliep als Herr Flick, maar wonderbaarlijk de tweede helft weer als hinde dartelde.  Tom mocht gisteren een introduce meenemen en gaf zijn vader de kans eens te komen kijken. De beste man moet van schrik door zijn klapstoel gezakt zijn. Kan niet anders.

Peter, bestuurslid met Communicatie in zijn portefeuille, communiceerde er aardig op los tegen de scheidsrechter, die echter niks zag in zijn duikelpartijtjes. 

Moraal van het verhaal, het 7e is ook kei goed. Welk team kan zeggen dat ze een eigen activiteitencommissie hebben? Wandelvereniging Dromornis, met de leden Dennis en Roy, ontfermen zich over de activiteitenkalender. Het nu al bijna legendarische programma “Wie is de Pony” belooft spetterend te worden. 

Tot dus ver.