Europarcs Voetbalweek in Susteren: Inschrijving geopend

RedactieActiviteiten, Junioren, Nieuws

Jaaaaaaa… Daar zijn we weer! Want ook dit jaar organiseren we onze traditionele voetbalweek in Susteren. Voor de 19de keer in het Smalste Stukje Nederland. De inschrijving is nu geopend en tegen iedereen zeggen we: ‘Ben er op tijd bij, want vorig jaar was het uitverkocht met 160 kinderen’

Van 30 augustus t/m 3 september vindt dit jaar de Europarcs Voetbalweek plaats bij Sportclub Susteren. Wederom de laatste week van de zomervakantie voor de kids. Iedereen van 6 t/m 16 jaar mag zich opgeven via onderstaand formulier. Ook deze keer staat sport en spel centraal en bieden we de kinderen een mooie afsluiting van hun zomervakantie.

>> INSCHRIJVING STOPT OP 10 JULI <<<

Hoe gaan we te werk?
Voor diegene die nog niet bekend zijn met onze voetbalweek in Limburg, leggen we graag uit wat je allemaal kunt verwachten.

Het programma van de voetbalweek
Gedurende 5 dagen gaan we van 9.00 – 16.00 (behalve vrijdag van 9.00 – 15.00) aan de slag om er een mooie week van te maken. Met als hoofddoel om de spelers beter te maken werken onze leiders een programma af met verschillende voetbal-onderdelen. Daarnaast hechten we veel waarde aan het samenspel binnen het team en zorgen we ervoor dat er ook gezelligheid is. Middels een gedragsregelement weten onze leiders en de kids precies wat wel en niet de bedoeling is. Zodoende zorgen we voor een goede sfeer gedurende de week

Invloed van Covid-19
Uiteraard zullen we net zoals vorig jaar ons strikt houden aan de maatregelen die op dat moment gelden. Hierover kunnen we nu nog niks concreets zeggen op het feit na dat we vorig jaar een zeer geslaagde editie hebben georganiseerd, waarbij ook het publiek zich goed aan de regels heeft gehouden.

Belangrijke zaken om te weten

  • De kosten voor de voetbalweek zijn € 110 (dit is inclusief shirt, broek en sokken + eten en drinken gedurende de dag)
  • Na aanmelding ontvangt u binnen enkele dagen een bevestiging. Een betaalverzoek wordt na 1 mei verzonden.
  • We werken met zogeheten landenteams. Waarschijnlijk 8 verschillende landen die op leeftijd worden geselecteerd.
  • Op maandagmorgen worden de indelingen groot opgehangen en liggen de tenues voor de kids klaar.
  • Gedurende de week worden sfeerimpressies gemaakt. Daarnaast krijgt iedereen vrijdag een tasje mee, waarin ook een teamfoto is opgenomen. Mocht iemand vooraf bezwaar hebben, dan horen we dat graag.
  • Er is een Facebook-groep waarin we regelmatig updates plaatsen en via de site kun je de voetbalweek in de gaten houden. We streven er ook naar om dagelijks een nieuwsbrief rond te sturen.
  • Nieuw: Vanaf dit jaar werken we met een apart e-mailadres -> activiteiten@scsusteren.nl
  • Nieuw: Het is dit jaar niet mogelijk om een bal te kopen via de voetbalweek.

Tijdens de voetbalweek zijn er enkele coördinatoren en bestuursleden aanwezig voor de coördinatie. Voorafgaand aan de voetbalweek kunt u Twan Feron contacteren als er vragen zijn omtrent inschrijvingen o.i.d. Zijn nummer is 0625343393

Wij hebben er ontzettend veel zin in en zijn er klaar voor om alle kinderen te ontvangen.

Tot 30 augustus

Met vriendelijke groet,

Team Voetbalweek Sportclub Susteren
Twan Feron – Coördinator Europarcs voetbalweek
Kevin Hoffmans – Voorzitter Sportclub Susteren
John Janssen – Bestuurslid Sportclub Susteren

Wilbert Smeets – Bestuurslid Sportclub Susteren