Fortuna Sittard komt met 3-daags voetbalkamp naar Sportclub Susteren in de herfstvakantie

RedactieActiviteiten

In de herfstvakantie komt Fortuna Sittard naar Sportclub Susteren voor een 3-daags Fortuna Sittard Voetbalkamp op woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 oktober 2023 dagelijks van 9.00 tot 15.00 uur.

Wil jouw kind zich uitleven tijdens deze actieve voetbaldagen? Dan is dit de perfecte gelegenheid! Het Fortuna Sittard Voetbalkamp is gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie, terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen. Je kan je hier aanmelden.

Over het Fortuna Sittard Voetbalkamp

Een team van enthousiaste en ervaren (Fortuna Sittard) trainers zorgt ervoor dat je kind(eren) op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Bovendien bieden we een gevarieerd programma met zowel trainingen als ook spelletjes en andere leuke activiteiten. Voor elk kind worden het onvergetelijke voetbaldagen.

Het Fortuna Sittard Voetbalkamp is geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en iedereen kan meedoen. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leren. Ook rondom het veldprogramma zijn er gezellige activiteiten en unieke Fortuna Sittard (voetbal)belevingen.

Wat kunnen deelnemers aan het Fortuna Sittard Voetbalkamp verwachten?

  • Een mooi Fortuna Sittard Voetbalkampen tenue (shirt, broek en sokken)
  • Leuke Fortuna Sittard belevingselementen in het programma
  • Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
  • Professionele en enthousiaste begeleiding
  • 3 leuke voetbaldagen om nooit te vergeten!

Deelname aan het 3-daagse Fortuna Sittard Voetbalkamp bedraagt € 169,- Ga snel naar www.fortunasittard.nl/voetbalkampen meer informatie of om je zoon/dochter in te schrijven.