Fotoverslag van de kraker tussen SCS 1 & Mierlo Hout 1: einduitslag 2-2

RedactieNieuws, Wedstrijden

Op een zonovergoten Sportpark Suestra (eindelijk weer eens) nam de hoofdmacht het op tegen Mierlo Hout dat met één wedstrijd minder ook één punt minder had. Een topper in de eerste klasse tussen de nummers twee en drie op de ranglijst.

Het werd een boeiend voetbalduel waarbij Susteren na 10 minuten spelmaker Milan Lemmens noodgedwongen moest wisselen door een enkelblessure. In de eerste helft verzilverde de tegenstander twee kansjes waardoor het erop leek alsof 0-2 de ruststand zou zijn. Echter zorgde een polletje ervoor dat een schot van invaller Daan Katzebauer de spanning terug bracht in de wedstrijd.

In de tweede helft speelde Susteren een prima pot en werd het beter dan de tegenstander. Spits Wout Rutte stuurde aanvoerder Kai Schmitz diep en deze maakte knap de 2-2. Dat werd ook de eindstand van het duel.

Uw vaste verslaggever is er volgende week weer voor een uitgebreider verslag. Huisfotograaf Bart Tummers was er wel en maakte de volgende mooie foto’s.