Geëmotioneerd G-team na actie Acconavm & behalen € 1500 voor Ad

RedactieG-Voetbal

Nadat bekend was geworden dat de voetbalschoenen van onze G-speler Ad versleten waren zijn de leiders van het G-Team in actie gekomen. Er moest immers €1500 bij elkaar gesprokkeld worden. Afgelopen dinsdag maakt het bestuur bekend dat er in de collectebus €700 zat, waarmee het doel was behaald.

Mede door diverse mooie veilingitems via John van Bommel, individuele donaties en initiatieven uit de buurt was er al €800 opgehaald voor speciaal op maat gemaakte voetbalschoenen. Tijdens het ledigen van de collectebus in de kantine zaten enkele prachtige enveloppen bij van onze eigen teams. Samen met een hoop kleingeld en veel losse briefjes heeft het bestuur het bedrag afgerond naar €700, waardoor het doel is behaald. Dank aan iedereen voor de mooie bijdrage.

De dinsdag-avond kon toch al niet kapot, want er stond een oefenwedstrijd tegen een team van Acconavm gepland. Werkneemster Marleen (tevens leidster van het G-Team) werd in het zonnetje gezet en het hele team werd getrakteerd op een mooie sweater.

Kortom, al met al een zeer geslaagde avond spelers en leiding, waarbij hier en daar een traantje werd weggepikt.