Geweldige bedrag voor G-voetbal namens Zwaluwen Jeugd Actie

RedactieG-Voetbal, Nieuws

Namens Stichting Zwaluwen Jeugd Actie bracht voorzitter Ad van den Burgh een bezoekje aan Sportclub Susteren. In het bijzonder aan het G-team. Hij overhandigde het team namelijk een cheque van maar liefst € 8.438!

De stichting maakt zich hard om voetbal met een beperking mogelijk te maken. Hiervoor gaat een gedeelte van de inschrijving voor het bekertoernooi naar de stichting toe. Door het hele land worden vervolgens initiatieven gesteund ingestuurd door de clubs.

De aanvraag vanuit Sportclub Susteren bestond uit het voorzien van nieuwe traingspakken en jassen voor spelers en leiding, thermoshirts, sokken en ballen. Tevens de mogelijkheid om twee keer met de bus naar een uitwedstrijd te gaan en ruimte voor een teamactiviteit. Het bedrag is goedgekeurd en aangevuld met een bijdrag van € 1.000 voor de club.

Het team en de leiding straalde van vreugde en dankte de stichting voor hun steun. Ook de club wil de stichting van harte bedanken voor deze geweldige bijdrage. Zodoende kunnen we het G-voetbal in de regio blijven faciliteren.

De wedstrijd tegen Venlosche Boys werd overigens met 10-5 gewonnen, waardoor ze op een mooie 2de plek staan.