Hulp gevraagd bij de allerkleinste voetballertjes

RedactieJunioren, Nieuws

Het is goed om te zien dat ons ledenaantal in de jongste groepen gestaag groeit. Dit vraagt echter ook om extra handjes. Want hoe meer begeleiding, hoe meer aandacht voor de kinderen, hoe leuker ze het voetbal ervaren.

We doen binnen Sportclub Susteren een beroep op onze eigen leden maar zijn ook afhankelijk van ouders (omes, opa’s,etc). Zeker bij onze allerjongste voetballers zijn trainer-ouders enorm belangrijk. Deze groep kinderen vraagt om extra skills, namelijk papa en mama-voelsprieten. Het zal jullie niet verbazen, maar hoe jonger de jeugd, hoe groter de vraag naar betrokken ouders die een handje willen helpen.

Gelet op het groeiend aantal leden, is de club daarom op zoek naar extra hulp naast Ataman & Silas! Het betreft bij de J07 de woensdagavond van 18:00 tot 19:00 uur en straks na Corona op de zaterdagochtend een uurtje. De voetbalclub faciliteert waar nodig.

De naam zegt het al. We zijn een vereniging, we proberen het verenigd doen. Met z’n allen! Met veel vrijwilligers kunnen we de kosten en dus de contributie laaghouden en voor de J07 is er zelfs helemaal geen contributieplicht.

Wie mogen we vragen om mee te helpen en de kinderen een mooie tijd bij de voetbalclub te gunnen? We beloven jullie een leuke tijd binnen een leuke vereniging en helpen/begeleiden waar nodig! Twijfel je? Heb je vragen? Laat het ons weten!

Met sportieve groet,

Bas Stamstelefoonnummer
Coördinator <JO11