Hulp gevraagd bij de werkzaamheden van Gerrit

RedactieNieuws

Laten we eerlijk zijn, Gerrit is Sportclub Susteren en Sportclub Susteren is Gerrit. Gestart als voetballer, voor de groep gestaan als trainer, meegedacht als bestuurslid en jarenlang (tot nu en in de toekomst) betrokken als vrijwilliger. Tijdens de voetbalweek is hij 79 jaar geworden en beide zijn we het erover eens dat de werkzaamheden van Gerrit verdeeld mogen worden onder meerdere mensen. Vandaar deze oproep.

Gerrit is een echte vrijwilliger die het liefst van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat bezig is met allerlei zaken. Van het onderhouden van het sportpark tot het wassen van kleding en van lijnen trekken tot aan het poetsen van de kleedlokalen. Door het wegvallen van enkele andere gewaardeerde vrijwilligers, vragen we nu de hulp in van alle Susterdenaren of mensen in de regio.

Waar zijn we naar op zoek?

Opa’s, Oma’s, papa’s, mama’s, ooms, tantes, huidige leden of sympathisanten die het leuk vinden om iets te betekenen voor onze club. Onze doelstelling is om voetbal mogelijk te maken voor jong en oud en dat gaat niet zonder de inzet van vrijwilligers.

Ultieme doel

Er zijn mooie verhalen over de inzet van vrijwilligers bij andere clubs. Zo zijn er diverse clubjes mensen die geregeld naar een sportpark komen om werkzaamheden te verrichten, maar ook om gezellig samen te zijn onder het genot van een kopje koffie. Het zou natuurlijk heel mooi zijn als we een soortgelijk clubje kunnen oprichten. Dan krijgen de werkzaamheden ook een mooi sociaal maatschappelijk karakter.

Interesse?

Heb jij of iemand die je kent, interesse om mee te helpen op de een of andere manier? Laat het dan even aan ons weten via mail (sportclubsusteren@gmail.com), telefoon of door even binnen te lopen. We zijn al blij met iedere hand die we een uurtje of langer kunnen vinden.

Het bestuur (& Gerrit)