In Memoriam: Marcel Blaney Davidson

RedactieLeden, Nieuws

Een kleine maand geleden ontvingen we het droevige bericht dat Marcel Blaney Davidson op vroege leeftijd is overleden. Marcel was vanaf het begin dat Delano lid is geworden van onze vereniging altijd heel actief betrokken bij de club en de teams waar zijn zoon in Delano speelde.

De eerste jaren was Marcel actief als trainer en leider, vanaf 2004 de mini-F tot en met 2011 als leider van de D1. Daarna bleef Marcel samen met zijn vrouw Corina nauw betrokken als vaste supporter van de teams waarin Delano speelde. En als supporter was een van de hoogtepunten voor Marcel het behalen van het kampioenschap in de hoofdklasse met de A1 in 2017.

De afscheidsdienst op 16 juli was zeer indrukwekkend, drukbezocht en gaf een goed beeld van hoe velen Marcel hebben leren kennen: zorgzaam, betrokken, positief en geïnteresseerd in anderen en een trotse man, vader en opa. Marcel was de steun en toeverlaat voor Corina en Delano en de rest van zijn familie en het gemis zal daarom groot zijn. Namens de vereniging wensen wij Corina en Delano heel veel sterkte met dit verlies.

“Huil niet omdat ik er niet meer ben, maar glimlach omdat ik er was”