Inschrijving geopend voor 21ste Europarcs Voetbalweek bij Sportclub Susteren

RedactieActiviteiten, Nieuws

Voor de 21ste keer organiseren we onze traditionele voetbalweek in Susteren. Van 21 t/m 25 augustus op Sportpark Suestra. De inschrijving is vanaf nu geopend en tegen iedereen zeggen we: ‘Ben er op tijd bij’

Iedereen van 6 t/m 16 jaar mag zich opgeven via het formulier onderaan de pagina. Ook deze keer staat sport en spel centraal en bieden we de kinderen een vol programma met aandacht voor techniek, tactiek, en samenspel gecombineerd met leuke spellen en activiteiten.

–>>> Inschrijfformulier <<<–

Hoe gaan we te werk?
Voor diegene die nog niet bekend zijn met onze voetbalweek in Limburg, leggen we graag uit wat je allemaal kunt verwachten.

Het programma van de voetbalweek
Gedurende 5 dagen gaan we van 9.00 – 16.00 (behalve vrijdag van 9.00 – 15.00) aan de slag om er een mooie week van te maken. Met als hoofddoel om de spelers beter te maken, werken onze leiders een programma af met verschillende voetbal-onderdelen. Daarnaast hechten we veel waarde aan het samenspel binnen het team en zorgen we ervoor dat er ook gezelligheid is. Middels een gedragsregelement weten onze leiders en de kids precies wat wel en niet de bedoeling is. Zodoende zorgen we voor een goede sfeer gedurende de week

Belangrijke zaken om te weten

  • De kosten voor de voetbalweek zijn € 125 (dit is inclusief shirt, broek en sokken + eten en drinken gedurende de dag)
  • Het inschrijfformulier hebben we dit jaar gemaakt via ClubCollect. Daarmee kunt u gelijk via iDeal of Bancontant betalen. Heeft u hier vragen over? Dan kunt u even een mail sturen naar activiteiten@scsusteren.nl.
  • Op maandagmorgen worden de indelingen groot opgehangen en liggen de tenues voor de kids klaar.
  • Gedurende de week worden sfeerimpressies gemaakt. Daarnaast krijgt iedereen vrijdag een tasje mee, waarin ook een teamfoto is opgenomen. Mocht iemand vooraf bezwaar hebben, dan horen we dat graag.
  • Er is een Facebook-groep waarin we regelmatig updates plaatsen en via de site kun je de voetbalweek in de gaten houden. We streven er ook naar om dagelijks een nieuwsbrief rond te sturen.

Tijdens de voetbalweek zijn er enkele coördinatoren en bestuursleden aanwezig voor de coördinatie. Voorafgaand aan de voetbalweek kunt u Twan Feron contacteren als er vragen zijn omtrent inschrijvingen o.i.d. Zijn nummer is 0625343393

Wij hebben er ontzettend veel zin in en zijn er klaar voor om alle kinderen te ontvangen.

Tot 21 augustus

Met vriendelijke groet,

Team Voetbalweek Sportclub Susteren
Twan Feron – Coördinator Europarcs voetbalweek
Kevin Hoffmans – Voorzitter Sportclub Susteren
John Janssen – Bestuurslid Sportclub Susteren

Wilbert Smeets – Bestuurslid Sportclub Susteren