LIVESTREAM KOESJIETE | Volg de koe live tussen 13.30-17.15

RedactieActiviteiten

Op zaterdag 3 juli gaat er een waar ‘schijtevenement’ plaatsvinden op ons sportpark, namelijk het ‘Koesjiete’! Tussen 14:00 uur en 17:00 uur heeft Bertha #1934 de tijd om te schijten op één of meer van de kavels. Alles is te volgen via een livestream bij jouw thuis op op het terras of in de kantine. Schijt de koe op jouw gekochte kavel? Dan maak je kans op de hoofdprijs van €750! Daarnaast is er een extra prijs die we verloten onder alle verkochte kavels. Een lang weekend of midweek voor 6 personen bij Europarcs Resort Limburg. Een overzicht wat je moet weten aan de hand van 9 punten. 

Nog last-minute kavels kopen? Dit kan op zaterdag 3 juli alleen nog via de organisatie in de kantine. Op dit moment is ruim 65% verkocht! Een prachtig aantal.

LIVESTREAM

 1. Wanneer vindt het Suëstra ‘schijtevenement’ plaats? 
  Het ‘Koesjiete’ vindt plaats op zaterdag 3 juli van 14.00 tot 17.00 uur. De koe heeft dan 3 uur de tijd om te schijten op één of meerdere kavels.
   
 2. Wat is een kavel en wat kan ik er mee? 
  Het hoofdveld van Sportpark Suëstra (68 x 105 meter) wordt opgedeeld in 1000 kavels en iedereen kan één of meerdere kavels kopen via het formulier onder aan de pagina. Ieder kavel heeft een uniek nummer. Schijt de koe in jouw kavel dan ben jij de winnaar van de hoofdprijs van (max.)  € 750,00. Schijt de koe op meerdere kavels én/óf schijt de koe meerdere keren, dan zal de hoofdprijs tussen de eigenaren van deze kavels worden verdeeld. Zodra de koe gescheten heeft, zal de ‘schijtsrechter’ de exacte locatie opmeten en bepalen. De vlaai moet, om goedgekeurd te worden, een minimale diameter van 10 centimeter hebben.
   
 3. Wat als de koe schijt op een niet-verkochte kavel of wat als de koe helemaal niet schijt? 
  Schijt de koe niet binnen de tijd, dan wordt de winnaar bepaald waar de koe op dat moment met zijn rechter achterpoot staat. Mocht de koe hebben gescheten op één of meerdere kavels die niet zijn verkocht, of staat de koe met zijn rechter achterpoot op een niet verkocht kavel, dan wordt de winnaar bepaald door middel van een loterij over de verkochte kavels, waarbij de winnaar hiervan de hoofdprijs wint.
    
 4.  Hoe kan ik een kavel kopen? 
  Kavels zijn te koop via deze website. Via het formulier laat je jouw gegevens achter en geef je aan hoeveel kavels je wilt kopen. Vervolgens ontvang je per e-mail een betaalverzoek van de organisatie. Het kavel is pas definitief verkocht zodra het betaalverzoek is gehonoreerd. Hier ontvang je per e-mail eveneens een bevestiging van. De indeling van de kavels wordt willekeurig gemaakt door de organisatie. Locatievoorkeur op het veld is dus geen optie. De organisatie zal op de website bijhouden hoeveel kavels er verkocht zijn en hoeveel er nog beschikbaar zijn. Het kan 1 à 2 dagen duren voordat er een bevestiging wordt verstuurd. Vrijdag 2 juli is de laatste dag van verkoop.  
 5. Wat kost een kavel? 
  1 kavel = € 5,- euro
    
 6. Wat is de hoofdprijs? 
  De hoofdprijs bedraagt 750,- euro. De hoogte van de hoofdprijs is bepaald op regelgeving, de te maken kosten en hopelijk nog een mooie bijdrage aan de clubkas.
 7. Op welke manier(en) kan ik het ‘Koesjiete’ volgen? 
  Het ‘schijtevenement’ zal via een livestream voor iedereen te bekijken zijn. Het wordt een 3-uur-durende video met koemmentaren die 3 uur lang de koe gaan volgen.
  1. Te volgen via een livestream bij jouw thuis
  2. Te volgen via een livestream op het terras (zitplaats)
  3. Te volgen via een livestream in de kantine (zitplaats)
 8. Wanneer is de prijsuitreiking: 
  De prijsuitreiking is direct aansluitend aan het ‘schijtevenement, dus om 17.00 uur.  
 9. Spelregels: 
 1. Het ‘Koesjiete’ vindt plaats op zaterdag 3 juli van 14:00u tot 17:00u. 
 2. Het kavelnummer staat genoteerd op naam van de koper bij de organisatie. 
 3. Zaterdagmorgen 3 juli wordt het veld afgezet en om 14.00 uur wordt de koe losgelaten. De koe heeft 3 uur de tijd om te schijten op één of meer van de kavels. 
 4. De prijsuitreiking is direct aansluitend van het Suëstra ‘schijtevenement’. 
 5. Schijt de koe niet binnen 3 uur dan is het winnende kavel waar de koe dan op dat moment staat met zijn rechter achterbeen. 
 6. Als de koe binnen 3 uur schijt op een kavel die niet is verkocht is, dan wordt de winnaar bepaald middels een loterij. 
 7. De “schijtsrechter” zal zo eerlijk mogelijk handelen tijdens de wedstrijd. 
 8. Er is geen mogelijkheid voor discussie en de organisatie heeft altijd het laatste woord. 

Kavels kopen