Keeper Axel Versloot van SCS actief op het EK zaalvoetbal voor universiteiten in Kroatië

RedactieSenioren

Ook tijdens de zomerstop zitten de spelers van SC Susteren niet stil. Natuurlijk hebben we het Braggeltoernooi en het 5v5 toernooi, maar sommigen zoeken nog een ander soort uitdaging. Zo is Axel Versloot, selectiespeler van Susteren, met een groep studenten uit Eindhoven afgereisd naar Split in Kroatië om daar mee te doen aan het European Universities Futsal Championship van 18 t/m 26 juli.
 
Axel voetbalt namelijk niet alleen bij Susteren, maar speelt ook zaalvoetbal bij E.S.Z.V.V. Totelos, een studentenzaalvoetbalvereniging in Eindhoven. Met dit team zijn zij regerend Nederlands studentenkampioen en dus mogen zij naar dit Europese kampioenschap in Split. Tijdens dit toernooi zullen zij de Nederlandse eer hooghouden als ze het opnemen tegen teams van andere Europese Universiteiten.

Je kunt dit avontuur volgen via de instagram pagina van Team Eindhoven. Zo kan je op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, uitslagen en andere dingen rondom het team. Mocht je het leuk vinden om te kijken dan kan dat uiteraard! De wedstrijden zullen gespeeld worden in sporthallen in Split, dus tenzij je daar in de buurt bent is dat wat moeilijk, maar het merendeel van de wedstrijden zal via een livestream op youtube te zien zijn. Het speelschema en de livestreams worden nog bekend, maar die zullen uiteraard gedeeld worden op de instagram-pagina.
 
Update

Het toernooi is inmiddels gaande en de eerste drie wedstrijden zijn nipt verloren. Vandaag (24-07) wisten ze met 9-3 te winnen van de Universiteit van Bristol (Groot-Brittanië). Morgenvroeg om 9.00 stat een wedstrijd gepland tegen Estland. Deze is live te volgen via deze link.

#TROTSOPAXEL