Kijk terug: Super geslaagde online bierproeverij met 60 deelnemers

RedactieActiviteiten, Nieuws

Zaterdag 10 april zaten 60 personen in een Teamsmeeting klaar voor een gezellige avond. Leden, supporters, ouders, bestuursleden en random mensen uit de buurt. Het werd een mooie avond met lekkere biertjes en leuke quizjes.

Vooraf hadden we samen met Hansen Dranken 4 bieren geselecteerd en ÊÊn zeer lokaal biertje van Heer & Meester eraan toegevoegd. Een mooi pakket van 4,8% alcohol tot 9,5% alcohol voor â‚Ŧ15. Het was een schot in de roos, want maar liefst 60 pakketten werden verkocht.

Opzet van de avond
Vanuit de kantine zat de organisatie met 2 man sterk om de meeting in goede banen te leiden. De bieren werden met een ludiek filmpje aangekondigd, zodat de mensen thuis het verhaal meekregen van de brouwer en het biertje. Tussendoor waren er 4 Kahoot quizrondes over bier, het heden en verleden van Sportclub Susteren, verenigingen uit het dorp en een algemene kennisronde.

Er werd geproefd, gerecenseerd, gelachen, gesjoenkeld op de muziek en gezamenlijk afgesloten met een proost. NÊt op tijd voor de avondklok, zodat de organisatie ruimte had om naar huis te gaan.

Geniet hieronder nog eenmaal van de soms ludieke verhalen achter de geselecteerde biertjes 😀

Introductie De Molen – Hop & Liefde

Introductie Brouwerij Cornelissen – Herkenrode Cister

Introductie Heer & Meester – Blonde Barones

Introductie Abdij Rolduc – Rolduc Tripel