Kleedlokalenparty 3.0 komt terug op vrijdag 5 januari

RedactieActiviteiten, Nieuws

Vrijdag 5 januari is het weer zover; Kleedlokalenparty 3.0! Met een heuse werkgroep is alles in gang gezet om er een geweldig feest van te maken, verspreid over 7 kleedlokalen. Hieronder vind je alle info die je nodig hebt. Let op: het feest is 18+.

Starttijd
Om klokslag 20.00 start de Kleedlokalenparty op Sportpark Suëstra. Er is voldoende ruimte om alle fietsen kwijt te kunnen. Zet ze daarvoor wel in de bestemde rekken. Natuurlijk mag je ook met de auto komen, maar dan ben je wel de bob he.

Binnenkomst
Via ClubCollect heb je een ticket ontvangen, welke gescand zal worden bij binnenkomst. Nadat je een geldige scan hebt, ontvang je een entreebandje en kan het feest beginnen! Tickets zijn verkrijgbaar onderaan deze pagina of via deze link

Bonnen en drank
In het ‘hok van Gerrit’ (na de entree links) kun je bonnen halen (cash en liefst pin) en je drankjes bestellen. Een bon kost € 2,50 p.s. en er wordt geen sterke drank verkocht. Op de kaart staat een flesje jupiler, flesje desperados, wijn (hugo & droge witte) en allerlei frisdranken. Het hok is tevens de EHBO-post alwaar je terecht kunt voor evt. medische ondersteuning. Het jassenhok staat aangegeven bij de entree.

Programma
Verspreid over 7 kleedlokalen kun je op elk moment uitzoeken waar je naartoe wilt. Laat je verrassen door onze lokale DJ’s. De ene DJ heeft een vooraf gemaakte set, de ander verzint ter plekke iets en weer een ander gaat voor de beste LIVE-set van de avond. Op de muur vóór een kleedlokaal hangt het genre en het programma op. In de week van de kleedlokalenparty zal de timetable worden gepresenteerd, zodat je precies weet hoe laat en in welk kleedlokaal je moet zijn om jouw favoriete DJ aan het werk te zien.

Hoe ziet een Kleedlokaal uit
De kleedlokalen 3 t/m 7 zijn iets kleiner dan kleedlokaal 1 & 2. In elk lokaal staat een geluidsbox, een tafel voor de DJ en enkele lichteffecten. Kijk a.u.b. uit met drank rondom de apparatuur en kom nergens aan. Dansen is uiteraard toegestaan!

Social media
Omdat ze op Festivals ook al hun accounts tonen, doen wij met dit minifestival ook. Let op: De officiële hashtag is #KLP24. Verder kun je ons volgen op Instagram @scsusteren. Tag @scsusteren in je verhaal en zie jouw verhaal terugkomen in de stories.

Toiletteren
De toiletten bevinden zich op de begane grond. Hiervoor kun je aan het einde van de gang de trap omhoog nemen. Er is voldoende plek voor zowel de heren als de dames.

Veiligheid
We gaan er natuurlijk met z’n een geweldig gezellig feest van maken, maar dat neemt niet weg dat we ook aan de veiligheid moeten denken. Er lopen daarom 2 opzichters rond die de sfeer bewaken. Onder in het gebouw zijn er 3 nooduitgangen voor als er iets gebeurt. De entree waar je naar binnenkomt, de deur aan de kopse kant van kleedlokaal 1 en de trap naar boven, die naar de gang van de begane grond leidt. Allen zijn aangegeven. Enkele regels:

  • Het gebruik van drugs is ten strengste verboden. Dit geldt ook voor lachgas!
  • Wapens en vuurwerk zijn verboden.
  • Roken mag niet in het gebouw, buiten zijn 2 rookplaatsen gemaakt.
  • Geweld en intimiderend gedrag wordt niet getolereerd.
  • Stelen en/of vernielingen aanbrengen is verboden.
  • Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar, bij twijfel wordt om legitimatie gevraagd, wij volgen hierin het NIX18 beleid.
  • Er wordt geen tabak verkocht.
  • Lever je lege flessen in. Dat kan in de krat in het kleedlokaal of terug aan de bar. Is een krat in een kleedlokaal vol, lever ‘m dan a.u.b. in bij de bar. Dan krijg je een sticker van de organisatie 
  • Wanneer een kleedlokaal vol is, ga dan naar een andere. Ga niet jezelf naar binnen drukken, let op de veiligheid van anderen en van jezelf.
  • Niet op de banken van de kleedlokalen springen.

Contact
Tijdens het evenement zijn Ward Schonbrodt & Jip Leenders de contactpersonen. Heb je vooraf of achteraf nog een vraag? Stel ‘m dan aan Ward.
Jip: +31682750613
Ward: +31682750613

Rest ons niets meer dan je heel veel plezier te wensen tijdens het meest originele evenement in het smalste stukje van Nederland.

ENJOY

Koop hieronder je tickets