Kleine attentie en persoonlijke brief aan sponsoren SCS wordt enorm gewaardeerd

RedactieNieuws, Sponsoren

De afgelopen weken zijn een aantal bestuursleden en vrijwilligers op pad gegaan met een persoonlijke brief (incl. consumptiekaart) en ‘Zösters wienpakket’. Het was fijn om het gezicht achter onze grote en kleine sponsoren (70 in totaal) weer eens te zien en om te horen hoe zij in deze tijd bezig zijn met ondernemen.

Als club hebben we binding hoog in het vaandel staan. Binding met onze leden, onze vrijwilligers en zeker ook met onze sponsoren. Dit jaar hadden we ook weer een sponsoruitje gepland. Bijna alles was geregeld met een leuk programma, hapje eten bij Europarcs en afsluiten op de ambassadeursavond met Vinyl-DJ Ton Meisen. Het mocht helaas niet zo zijn, waardoor zelfs de uitnodiging niet is verstuurd.

Hoe kun je elkaar helpen?

Tijdens de eerste golf hebben we diverse bedrijven op de site en in de nieuwsbrief uitgelicht onder de noemer ‘de helpende hand’. We zijn namelijk een van de grootste verenigingen in de regio, hebben een goed gelezen interne nieuwsbrief en mooi bereik op social media. Elke sponsor is daarom aangeschreven en gevraagd of hij van ons bereik gebruik wilde maken om een boodschap over te brengen. Denk aan een actie, nieuw product of dienst, bedrijfsnieuws of vacatures. Het beviel ons (en de sponsoren) zo goed dat we hiermee doorgaan (meer info via sponsoring@scsusteren.nl).

Waardering voor attentie

Met een ‘Zösters wienpakket’ (van Slijterij Marij Lemmens) en persoonlijke brief onder de arm bezochten we met één of twee personen alle sponsoren. Het deed ons goed om elkaar te zien, te luisteren naar het ondernemerschap in allerlei branches en om te praten over de toekomst. Want net zoals wij als vereniging perspectief willen, geldt dit ook voor de bedrijven. Het resulteerde in mooie gesprekken, waarbij we vaker een uur lang konden praten over allerlei thema’s. Het gesprek hebben we gelijk beetgepakt om het sponsorbestand te updaten, want we blazen de sponsornieuwsbrief vanaf 2021 nieuw leven in. We delen namelijk graag de ontwikkelingen bij SCS en zien tegelijkertijd ook kansen om bedrijven met elkaar te laten samenwerken.

Al met al kijkt het bestuur en de sponsorcommissie terug op een meer dan geslaagde activiteit en hopen we dat alle ondernemers gezond uit de coronacrisis zullen stappen. Als we daar een steentje aan kunnen bijdragen, doen we dat natuurlijk graag.

p.s. Bent u nog geen sponsor, maar wel geïnteresseerd in een samenwerking met Sportclub Susteren? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@scsusteren.nl.