KNVB komt met bondsvoorzitter & secretaris-generaal naar Susteren in het kader van ‘International Roadshow’

RedactieNieuws

Sportclub Susteren is één van de zes clubs waar de KNVB op bezoek gaat in het kader van ‘International Roadshow’. Bondsvoorzitter Just Spee en secretaris-generaal Gijs de Jong trekken het land in om te praten over het internationale beleid van de KNVB. Ze doen daarbij zes lokale amateurverenigingen aan verspreid over het hele land. Op een kruk in de kantine gaan Just en Gijs het gesprek aan met de aanwezige leden, voetballers, trainers en bestuurders.

De intentie van de Roadshow is om vragen te beantwoorden van leden, voetballers, trainers en bestuurders over het buitenlandse beleid van de KNVB; uitleggen wat in Nyon (UEFA) en Zürich (FIFA) en soms ver daarbuiten in het belang van het Nederlands (amateur)voetbal gebeurt. Maar ook de deelname aan het WK in Qatar zal niet onbesproken blijven. 

Ben je enthousiast geraakt en wil je in het publiek zitten en/of het gesprek aangaan? Schrijf je dan in via deze link. Ook staat het je vrij de inschrijflink te delen met anderen die eventueel geïnteresseerd zijn.