Ledenvergadering akkoord met twee nieuwe bestuursleden: Guus Bisschops & Maurits Meessen

RedactieBestuur, Nieuws

Tijdens de (digitale) algemene ledenvergadering van vrijdag 19 maart zijn de aanwezige leden akkoord gegaan met de verkiezingen van twee nieuwe bestuursleden. Tijd om ze een beetje beter te leren kennen en te vragen wat ze gaan doen.

Maurits Meessen – Voetbalzaken jeugd
Maurits (28) is geen onbekende binnen Sportclub Susteren. Na de hele jeugd te hebben doorgelopen, stroomde Maurits door naar het 2de elftal, waar hij na 10 jaar nog altijd in actief is. Velen zullen Maurits ook kennen als jeugdtrainer. Met 2 trainersdiploma’s op zak stond hij o.a. voor de JO17-1 & JO13-1. Momenteel traint hij de JO15-1 en is hij kersverse vader geworden van Fos. In het dagelijks leven is Maurits werkzaam als fiscaal medewerker bij de Belastingdienst en sinds een week dus verantwoordelijk voor voetbalbalzaken jeugd. In die hoedanigheid heeft hij (en wij als club) als doel om de jeugd naar een hoger niveau te tillen. We wensen Maurits daarin veel succes.

Guus Bisschops – Sponsoring
Ook geen onbekende binnen SCS is Guus Bisschops. Hij doorliep de jeugd samen met Maurits en startte ook in het 2de elftal. Na een zijstapje naar Susteren 5, heeft hij de stap gemaakt naar SCS 3, waar hij momenteel met veel plezier voetbalt. Guus is werkzaam als production planner bij ASML en loopt sinds begin dit jaar mee met de sponsorgroep. Hij kijkt erg uit naar het bestuurslidmaatschap en hoopt de sponsoring naar een hoger niveau te tillen.

Gemiddelde leeftijd
Als club zijn we blij dat we wederom 2 jonge jongens hebben gevonden om in het bestuur plaats te nemen. Het brengt de gemiddelde leeftijd naar 47 jaar en een mooie mix tussen jong en oud, nieuw en ervaren.