Voetballen bij Sportclub Susteren? Graag!

Welkom bij Sportclub Susteren. Een club in het Smalste Stukje Nederland met een prachtig complex en een rijke historie. Voetballen bij ons betekent niet alleen trainen en wedstrijdjes spelen. Het betekent dat je onderdeel bent van een groen-witte familie met éénzelfde passie. Het betekent misschien wel de start van een glansrijke voetbalcarrière in de JO-7 of het betekent het niet afscheid kunnen nemen van het spel door mee te doen bij de senioren of veteranen.

Een heel team aan vrijwilligers staat 7 dagen in de week klaar om jou te helpen met je passie. We zijn dan ook trots op het complex, onze vrijwilligers, de supporters, de sponsors, een grote club aan ambassadeurs, maar natuurlijk ook op onze spelers uit Susteren en omgeving.

Jeugd-indeling

We zouden het heel leuk vinden als jij of jouw kind bij ons wil komen voetballen en vinden wij het als vereniging belangrijk dat ieder spelend lid ook met plezier aan voetballen toekomt. Het is wenselijk om vooraf contact op te nemen met een van onze coördinatoren. Ook horen we graag of u in de gelegenheid bent om ons te helpen. Dat kan in de vorm van trainer, leider, grensrechter of buiten het veld in vorm van onderhoudsklusjes, kantine- of keukenbeheer etc.

Eerst een paar keer proeftrainen? Ook geen probleem! Bel even met de coördinator of meld je (kind) aan via info@scsusteren.nl o.v.v. naam, geboortejaar, telefoonnummer en eventueel vorige club en team. Onze coördinatoren staan je graag te woord.


spelend lid, niet-spelend lid (trainer, leider of scheidsrechter) of als verenigingslidKlik hier om je aan te meldenContributiebedragen

  • Wedstrijd spelende senior leden € 168,00 p/j
  • Wedstrijd spelende leden + vrijwilliger € 100,00 p/j
  • Niet wedstrijd spelende senior leden € 50 p/j
  • O14-O15-O17-O19-spelers € 144,00 p/j
  • O8-O9-O10-O11-O12-O13-jeugd spelers € 126,00 p/j
  • O7-spelers zijn vrij van contributie

Afmelden bij Sportclub Susteren?

Dat vinden wij natuurlijk bijzonder jammer! Je kunt je afmelden door een mail te sturen naar info@scsusteren.nl. Onze ledenadministratie zal jouw verzoek dan bevestigen.

Zou je zo vriendelijk willen zijn om een reden aan te geven waarom je jezelf (of je kind) wilt afmelden voor Sportclub Susteren? Zodoende hopen we in kaart te brengen waar eventuele pijnpunten liggen en kunnen we ons als club verbeteren.