Maar liefst 5 KNVB-onderscheidingen uitgereikt tijdens huldiging jubilarissen

RedactieBestuur, Nieuws

Op een drukbezochte middag vol jubilarissen, leden en supporters mocht Jan Heijnen namens de KNVB maar liefst 5 Onderscheidingen uitreiken. Één waarderingsspeld zilver, één waarderingsspeld goud en 3 lid van verdienste.

Noud van Neer ontving de zilveren waarderingsspeld voor zijn werkzaamheden als jeugdcoördinator. Precies 25 jaar is hij het aanspreekpunt geweest van alle indelingen, trainingen en strategische zaken. Een blijk van waardering voor Noud, waarmee we hem van harte feliciteren.

Jan Ramakers ontving de gouden waarderingsspeld wegens zijn rol in het bestuur. Sinds 1999 is hij nauw betrokken bij de club en heeft hij 20 jaar gefungeerd als secretaris. Inmiddels is hij 2de secretaris en draagt hij nog altijd zijn steentje bij aan het bestuur. Jan, van harte proficiat.

Jos Wackers is benoemd tot Lid van Verdienste door zijn jarenlange inzet als bestuurder. Reeds 32 jaar in het bestuur actief, waarvaan 10 jaar secretaris, 13 jaar vice-voorzitter en voorzitter van de bestuurderscommissie. Inmiddels is Jos weer actief binnen het bestuur en neemt hij als voetbaltechnische man ook weer deel in het DB. Jos, proficiat.

André Timmermans is eveneens benoemd als Lid van Verdienste. André is ruim 40 jaar betrokken bij diverse functies binnen de club. Begonnen als voorzitter van de jeugdcommissie en daarna bestuurslid geworden, 5 jaar penningmeester geweest en daarnaast diverse jaren als leider van de lagere elftallen langs het veld gestaan. Ook André wensen we van harte proficiat met zijn benoeming.

Als laatste was Wim Fiddelaers aan de beurt. Ook hij werd door de KNVB benoemd als Lid van Verdienste. Zijn werk als bestuurslid (2 jaar) en voorzitter (28 jaar) is niet onopgemerkt gebleven. Een tijd waarin diverse grote plannen zijn uitgewerkt, een nieuw sportpark is gerealiseerd en een mooi beleidsplan tot stand is gekomen. Zijn werk als regio-afgevaardigde en landelijk-afgevaardigde bij KNVB (8 jaar) is ook meegenomen in de pleidooi van ambassadeur Jan Heijnen, die de mensen persoonlijk toesprak. Ook Wim feliciteren we met de officiële benoeming van de KNVB.