SC Susteren

Jan Lauers nieuwe trainer Sportclub Susteren

Home > Media > Nieuws > Jan Lauers nieuwe trainer Sportclub Susteren

In zeer goed overleg en met respect en waardering voor de onderlinge relatie en inzet in de afgelopen vijf jaar, hebben Sportclub Susteren en huidig hoofdtrainer Jean Maas onlangs besloten de wegen te scheiden na afloop van het huidige seizoen. Inmiddels is bekend dat Jean met ingang van het nieuwe seizoen aan de slag gaat bij vv de Ster in zijn woonplaats Stein. Zowel Jean als vv de Ster feliciteren wij van harte met deze ongetwijfeld prima en goede keuze.

In haar absoluut niet makkelijke zoektocht naar een geschikte opvolger van allround vakman Jean Maas is het bestuur van Sportclub Susteren er inmiddels ook in geslaagd een waardige en ervaren vervanger aan te trekken in de vorm van Jan Lauers, huidig oefenmeester van 1e klasser Wittenhorst uit Horst. Na eveneens 5 jaar in Horst met veel plezier en succes werkzaam te zijn geweest was ook Jan Lauers toe aan een nieuwe uitdaging en het bestuur van Sportclub Susteren is verheugd dat deze uitdaging de komende jaren gevonden zal worden binnen de muren van haar vereniging. Jan is een zeer ervaren trainer die zijn sporen zowel in het amateurvoetbal op het hoogste niveau bij diverse verenigingen waaronder bv EVV als ook in het betaalde voetbal bij o.m. de jeugd- en beloftenteams van Roda JC en PSV heeft verdiend. Tevens spreekt ook zijn jarenlange ervaring als docent bij het CIOS en het werken met jonge talenten zeer tot de verbeelding.

Een prima ontwikkeling derhalve die veel vertrouwen geeft voor een mooie toekomst en Sportclub Susteren in staat stelt verder te gaan op de huidige goede weg.


Gesprek laden
Gesprek laden