SC Susteren

Kopsterk Susteren 4 wint met dubbele cijfers!

Home > Media > Nieuws > Kopsterk Susteren 4 wint met dubbele cijfers!

DERBY-TIME!!!!!

Susteren begon vanaf minuut 1 goed aan de wedstrijd. De bal werd lekker rond getikt en er werden mooie aanvallen gecreëerd. Het eerste doelpunt viel in 12de minuut. Vanuit een corner die strak op de 16 meter werd geschoten door Brandon Emmanuel was het Wieb Leenders die met het hoofd de bal in het net wist te koppen.
Ook het tweede doelpunt werd met het hoofd binnengekopt. Deze keer was het Jorg van der Vin die stand vergrootte. Wederom uit een hoekschop geschoten door Brandon Emmanuel.

Het was de dag van de kopgoals want ook Marcel Bonten kopte de bal in de verre hoek na een voorzet van Loran Wilms. Jorg van der Vin wist voor de rust zijn tweede goal op zijn naam te schrijven en zo werd er met een 4-0 voorsprong de rust ingegaan.

Susteren verslapte niet en EVV kon geen vuist maken om de aanvallen van Susteren te stoppen. Rik Vrehen wist in de tweede helft nog 3x keer het net te vinden en zo dus een hattrick te maken. Verder was Guus Bisschops trefzeker en ook Marcel Bonten en Wieb Leenders konden voor de tweede keer scoren.

Toch wist EVV wel een keer doel te treffen en kon jeugdkeeper Axel Versloot de nul helaas niet houden.
De winst valt goed en hopende dat dit resultaat het vertrouwen binnen het team goed gedaan heeft om deze lijn door te trekken.

Volgende week staat voor het vierde geen wedstrijd op het programma. De eerstvolgende match wordt 27 november gespeeld om 10 uur tegen het derde elftal van Conventus uit Maria-Hoop.

Gesprek laden
Gesprek laden