SC Susteren

Afsluiting voor de jeugd in de vorm van Voetbaltoernooi (inschrijven verplicht)

Normaal gesproken stond de maand juni in het teken van toernooitjes en een leuke afsluiting op Sportpark Suestra. We gingen er vanuit dit jaar niks meer te mogen doen, maar we gaan het seizoen toch op een leuke manier beëindigen door op zaterdag 11 juli af te sluiten met een Mixed jeugdtoernooi.

De week van 6 juli zal de laatste week zijn dat de jeugd mag trainen. Daarom leek het ons leuk om alle trainingsuren van de laatste 1,5 maand terug te laten komen in één mixed toernooi op kwart veld. Let op: inschrijven is verplicht, want de teams worden van te voren gemaakt. Graag opgeven vóór maandag 6 juli.

Planning

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt het een 6-tegen-6, 5-tegen-5 of 4-tegen-4 toernooi. De hele jeugd is opgedeeld in 4 categorieën en de teams worden dus gemixed. De wedstrijden starten op het hele uur, dus zorg dat je een half uur van te voren aanwezig bent.

  • JO7 / JO8 (09:00 – 11:00)
  • JO9 / JO10 / JO11 (11:00 – 13:00)
  • JO13 / JO15 (13:00 – 15:00)
  • JO17 / JO19 (15:00 – 17:00)

Opgeven als speler

Omdat de teams worden gehusseld en we het schema moeten maken, willen we je vragen om jouw kind / jezelf op te geven. Ook niet-leden of aspirant leden mogen zich opgeven.

Geef je op als speler

Opgeven als vrijwilliger

Gedurende de dag zijn we op zoek naar begeleiders op het veld, scheidsrechters en hulp in de keuken. Lijkt het jou leuk om mee te helpen? Klik dan even op onderstaande button en vul het formulier in.

Geef je op als vrijwilliger

Heb je vragen?

De organisatie is in handen van de feestcommissie. Neem voor meer informatie contact op met Maurits Meessen.

Terras en kantine zijn geopend en publiek is welkom

Tot zaterdag 11 juli?

Gesprek laden