SC Susteren

Ambassadeursavond en andere activiteiten omwille van coronavirus afgelast

Dat de gevolgen van het corona-virus groot zijn, merken we ook bij Sportclub Susteren. Daar waar elke dag met veel plezier wordt gevoetbald, is het nu angstvallig stil en dat blijft voorlopig zo.

De vaste kosten en het onderhoud aan de velden gaan gewoon door, maar aan de inkomsten-kant komt niks binnen. Het zijn onzekere tijden, helaas juist in de maanden dat we het moeten hebben van de kantine-opbrengsten. Het bestuur houdt de situatie nauwlettend in de gaten en is veelvuldig in contact met de KNVB, NOC*NSF en de Gemeente Echt-Susteren.

Geen ambassadeursavond op 2 mei

Tot en met 6 april blijft sowieso alles gesloten en met de maatregelen van vandaag kunnen we er niet omheen door alle grote activiteiten tot 1 juni af te gelasten. Helaas betekent dit dat er dit jaar geen ambassadeursavond wordt georganiseerd. Net nu we Vinyl-DJ Ton Meisen hadden gestrikt. Ook waren we bezig met een sponsoractiviteit voorafgaand aan de avond.

We hopen dat we dezelfde opzet kunnen verplaatsen naar het begin van het nieuwe seizoen als het coronavirus dat toelaat.

Gesprek laden