ALAAF!
SC Susteren

Derde elftalspeler Mike 1 uitgeroepen tot Prins van 't Graasboerriek

Susteren wordt tijdens de Vastelaovend omgedoopt in 't Graasboerriek en de prins van dit jaar is geen onbekende! Mike Roebroek is namelijk afgelopen weekend uitgeroepen tot Prins Mike I. En daar zijn we als club behoorlijk trots op!

Mike voetbalt zelf bij het 3de elftal dat vorig jaar kampioen is geworden. De linkspoot had enorm veel pech toen hij vlak voor de kampioenswedstrijd zijn achillespees afscheurde. Maar dat weerhield Mike niet om zijn team te steunen en het kampioenschap mee te vieren. Met zijn been in het gips waagde hij zich evengoed eraan om te stagediven tijdens het kampioensfeest (zie video onderaan het artikel). Zou hij toen al geweten hebben dat hij prins zou worden?

Zijn zoon Casper maakte onlangs zijn debuut in Susteren 1 en zijn andere zoon staat nog onder de lat bij KRC Genk. Het voetbal zit dus wel in het bloed! We wensen Mike heel veel plezier de komende tijd en zullen hem even moeten missen langs het veld. Lees hieronder het stukje in de proclamatie over zijn voetbalhart.

“Breid-in-zèt-baar” bön ich bie ’t 3de elleftal.
Sjtaon ich d’rin, den doon ich auch get mit de bal.
Gelökkig kèn ich Raf en Casper bewónjere
Zoawaal aan de Bèlsje kantj,
es op de voetbalveljer in ós eige landj.
Ich mót waal daodoor väöl mit de auto sjeeze
Mer zoa sjpaar ich tenminste mien geveulige achillespeze.


Gesprek laden