SC Susteren

Dit verandert er allemaal per 1 juli voor Sportclub Susteren

Vanaf vandaag (1 juli) gelden er verschillende versoepelingen waar we mee te maken hebben. Speciaal voor jou hebben we het even op een rijtje gezet.

Seniorenvoetbal
De 18+'ers mogen vanaf vandaag weer alle trainingsvormen doen. Contactsport is namelijk weer toegestaan en dus mag er weer een positiespel worden uitgezet en partijtje worden gespeeld.

Douchen
De douchevoorzieningen mogen weer gebruikt worden. Daardoor kunnen de seniorenelftallen weer fris en fruitig na een training de kantine in. Voor de jeugd zetten we de kraan nog niet open. In verband met de onderbezetting en 't feit dat er nog maar 1,5 week getraind wordt, laten we de jeugdelftallen geen gebruik maken van de douches.

Kantine
Nadat op 1 juni het terras open mocht, is vanaf vandaag ook de kantine geopend. Binnen gelden dezelfde voorwaarden als bij horeca-voorzieningen. Dat betekent dat er 1,5 meter afstand gehouden moet worden en dat 2 personen binnen 1,5 meter van elkaar mogen zitten.

De kantine is voorlopig geopend op trainingstijden. Tot 10 juli betekent dit elke avond en vanaf maandag 13 juli is de kantine sowieso geopend op woensdagavond, vrijdagavond en zondagochtend.

Daarnaast staan er 2 mooie toernooien gepland:
- Zaterdag 11 juli: Intern jeugdtoernooi
- Zaterdag 1 augustus: Vijf tegen Vijf-toernooi (meer info volgt)

Kunstgrasveld
De nieuwe richtlijnen van het RIVM laten het ook toe om de poort naar het kunstgrasveld weer open te zetten. Gelieve hier met beleid om te gaan en het veld alleen te gebruiken om op te voetballen. Het is niet toegestaan de grasvelden te betreden.

Gesprek laden