SC Susteren

Keeper Raf Crommentuijn maakt internationale transfer

Na de stageperiode in Aston Villa was er geen houden meer aan. In de laatste 5 maanden hebben zich diverse clubs gemeld voor onze keeper Raf Crommentuijn. Na meegetraind te hebben bij Aston Villa, Roda JC & KRC Genk, is de kogel door de kerk. Volgend jaar kun je Raf bewonderen bij KRC Genk U18!

De Belgische subtopper eindigde dit seizoen op de 5de plek en heeft daarmee een ticket voor de Europa League afgedwongen. Raf zal de strijd aan mogen gaan om het doel van de U18 te verdedigen. Daarnaast is er nog een U21-team en de hoofdmacht. Genk ligt overigens op slechts 25 minuten rijden van Susteren, dus we kunnen Raf mooi blijven volgen. Namens iedereen bij Sportclub Susteren wensen we hem veel succes en hopen we natuurlijk op het mooiste!

Broertje Casper, die vorig jaar de overstap maakte naar Roda JC, heeft een goed eerste seizoen achter de rug. Er was een basisplaats in 21 van de 22 wedstrijden, waarin hij in totaal 15 doelpunten maakte. Komend seizoen moet hij stevig aan de bak bij Roda JC U17. Tot zover de update ;)

Gesprek laden