SC Susteren

Mossel- & Zoervleisj-aovend | Geef je op

Voor het 4de jaar op rij toveren we de kantine om in Restaurant Suëstra. De organisatie ligt volledig in handen van het Zesde elftal, oftewel Zestere. De spelers Dennis Wilms & Rob Vrehen (beide werkzaam als kok) bereiden deze avond met wat hulp 2 heerlijke gerechten klaar.

Het keteltje mosselen blijft zoals gewoonlijk op het menu staan en ons is verteld geworden dat ze samen een heerlijke portie Zoervleisj kunnen maken. Beide gerechten worden geserveerd met een portie frietjes. Het keteltje mosselen kost €12,50 & de Zoervleisj staat voor €10 op het menu.

De keuken is geopend vanaf 18.30 en zal rond 22.00 als iedereen ruim klaar is met trainen sluiten. Na het eten verzorgt de rest van het team een quiz op het grote scherm. Let op dat je je smartphone oplaadt, want het is een interactieve quiz!

Opgeven kan via onderstaand formulier of geef het even door in de kantine. Betalen kan op avond zelf.


Gesprek laden
#
#
#