SC Susteren

Onger de rös: "Hoe gaat het met de jongste jeugd van SCS?"

In de rubriek 'Onger de rös' houden we de leden en supporters van SCS op de hoogte in deze stille periode. Het leek de redactie gepast om eerst eens te polsen bij...... de Sambakanaries, oftewel de Mini-F, oftewel de JO-7. Hoe gaat onze kleinste jeugd om zonder trainingen en wedstrijden? Waar kunnen ze hun energie nu kwijt? Sneak Preview: Ze laten weten dat het goed met hun gaat.

"Corona, sjiek is mich det. De spulletjes van SCS noodgedwongen even in een hoek gelegd. Aangezien stilzitten geen optie is, toch maar wat plezier zoeken naast de schooltaakjes. In deze tijden worden alvast wat kroegsporten beoefend, zoals jullie kunnen zien.

Het servies en de vazen sneuvelen echter ook met (en in) de bosjes en ze dragen tegenwoordig ook meer kleuren dan alleen het groen-wit van Sportclub Susteren.

De Mini F van SCS wilt jullie laten weten dat het goed met ze gaat. Ze missen wel de trainingen en wedstrijden maar ook de ranja van Gerrit. Hopelijk zijn de sambakanaries weer snel te bewonderen op de velden van Sportclub Susteren.

Mis jij de mensen van Sportclub Susteren ook? Mail ons met wie we het volgende interview "Onger de rös" moeten houden. Dan zal de redactie op pad gaan om telefonisch of op afstand vragen te stellen. Inzendingen mogen naar naar sportclubsusteren@gmail.com.

Gesprek laden