SC Susteren

Susteren 5 moeizaam langs hekkensluiter SVC2000 4.

Het vijfde van Susteren heeft in een moeizame partij tegen de mannen uit Roermond een 3-1 thuisoverwinning uit het vuur gesleept.

Susteren die overigens net met 12 man kon aantreden wegens twee afmeldingen begon de wedstrijd aardig. Wilbert Smeets die normaler wijze de wedstrijd zou begeleiden werd aan de selectie toegevoegd waarna de geblesseerde Koen Engelen het fluitje overnam. Later werd Bram Waaijen als aanvullende kracht opgeroepen om het team te versterken.
Susteren kwam verdiend op voorsprong na een voorzet aan de rechterkant van Robin Opgenort. De bal ging voorbij spits Wieb Leenders, maar werd bij de tweede paal koelbloedig in het doel werd geschoten door Rik Vrehen.
Tegen de verhouding in kwam SVC2000 op gelijke hoogte nadat de achterhoede half het duel aanging met de aanval. Hierdoor prikte zij de bal langs Manuel van der Linden.

Susteren kwam hierna verdiend terug op voorsprong nadat Brandon Emmanuel prima doorging op het middenveld en met een solo actie beheerst de verdediging omzeilde en de tweede doelpunt op het scorebord zette. Susteren kreeg het hierna lastig en raakte vermoeid. Enkele prima counters via de lange bal van Niels Oostendorp op voornamelijk Marcel Bonten kwamen niet tot een scoringskans of werden nipt overgeschoten.
Gelukkig wist Jorg van de Vin wel de wedstrijd definitief over de streep te trekken. Een schot van afstand stuiterde vervelend op voor de keeper van de uitploeg die over de doelman in de hoek verdween. Hiermee was de wedstrijd gespeeld en leverde Susteren de vierde overwinning op.

Zondag om 12:00 mag Susteren het opnemen tegen het tweede elftal van de Slekker Boys.

Gesprek laden