SC Susteren

Verkoop Vastelaovesgezèt met na afloop 'De Derde Hehehehelluf'

Op zaterdag 15 februari is het weer zover. Dan lopen we met ruim 50 leden door Zöstere, De Hei en Deetere om de wederom prachtig gevulde Vastelaovesgezèt 'De Graasbörger' te verkopen. En met o.a. Limburgs Buuttekampioen Theo Nellen en de nieuwe buut van Koop Drost (die Drenth) mogen we weer hardop lachen in de kantine.

Om 10.00 nodigen we zo veel mogelijk mensen uit om mee te lopen voor de verkoop van de gezèt. Rond 10.30 starten we met de verkoop door langs de deuren te gaan en de gezèt aan te bieden voor € 3,50. Ruim 60 pagina's met info over de hoogheden, fantastische verhalen en ook mooie advertenties. Diegene die niet thuis zijn, ontvangen een kaartje in de bus en kunnen t/m carnavalsvrijdag terecht bij een van de 4 verkoopadressen:
- Drankenhandel Marij Lemmens
- Rijwielcentrum Susteren
- Herensalon Guido
- Multiprint Koolen

Rond de klok van 14.00 begint in de kantine 'De Derde Hehehehelluf' met een fantastisch programma. Kersvers Limburgs Buuttekampioen Theo Nellen zal optreden met zijn buut 'Frits Rits' en de 'huis-buuttereedner' Koop Drost is ook weer van de partij. Als 'De broer van de burgemeester' staat hij deze keer in de ton om die gekke Limburgers wederom te bewijzen dat Drenthe meetelt in de buuttewereld.

Muziek is er ook, want Pedrie brengt hun winnende Zösterse Sjlager en DJ Nol sluit het programma knallend af met zijn hele repertoire. De middag is voor iedereen toegankelijk.


Gesprek laden