SC Susteren

Voetballen bij Sportclub Susteren, wie wil dat nou niet? Meld je nu aan voor volgend seizoen

De eerste stapjes op het veld of de overstap naar een andere club. Het zijn bijzondere momenten voor een voetballer die je altijd zullen bijblijven. Bij Sportclub Susteren ontvangen we je met open armen, van de mini-F tot aan de veteranen (en wellicht walking football), van Susteren of uit de regio en voor recreatief & prestatief voetbal.

Voetballen op een van mooiste complexen van Limburg, dat wil toch stiekem iedereen. We doen er veel moeite voor, maar zijn zeker zo trots op hoe het er nu bij ligt. Dat de jeugd en de senioren weer aan het trainen zijn, straalt blijdschap uit bij al onze vrijwilligers. Twijfel je nog om lid te worden? Doe dan een paar trainingen mee met je leeftijdsgenoten. Maar let op: Waarschijnlijk ben je daarna verkocht.

Gratis voetballen t/m JO7
De leukste categorie om naar te kijken is ongetwijfeld de JO7. Onze kleinste jeugd traint op woensdag en speelt normaal gesproken op zaterdagmorgen de sterren van de hemel. Om het voetbal te stimuleren hanteren we ook al enkele jaren geen contributie voor deze categorie.

Tekst gaat verder onder de foto (een greep uit onze jeugdafdeling)

Inschrijving voor volgend seizoen
We zullen de KNVB halverwege juni moeten laten weten met hoe veel teams we willen starten in het nieuwe seizoen. Daarom is het goed om te inventariseren hoe veel voetballers er van plan zijn om zich in te schrijven voor volgend jaar. Dan kunnen we daar alvast rekening mee houden.

Na het invullen van het formulier ontvang je van ons een mail met verdere instructie.


Gesprek laden