‘Op de bank’ Eric Beckers

Tom JennissenAlgemeen, Sponsoren

Een hedendaagse voetbalclub kan gewoonweg niet zonder de steun van bedrijven. We zijn dan ook heel blij met de vele sponsoren die we hebben, maar wie zit er eigenlijk achter dat bedrijf en wat doet het precies? Daarom wille we gedurende het seizoen meerdere sponsoren (co-, hoofd- en jeugd-sponsoren) voorstellen in de rubriek “Op de bank met…” Eric Beckers van Autoschade Schadenet Beckers te Echt. 

Wie is Eric Beckers?
Eric Beckers is directeur en eigenaar van het in Echt gevestigde autoschadebedrijf Schadenet Beckers. Van oorsprong is dit een echt familiebedrijf. Sinds 1971 worden er al binnen de familie schades hersteld. In 1987 ging de nieuwe generatie van start met deze bedrijfsuitoefening en in 1994 werd het eerste nieuwbouwpand ingericht. In 2010 werd dit pand te klein en is het huidige pand betrokken aan de Edisonweg 26, op “Bedrijventerrein De Berk” te Echt. Deze locatie is optimaal bereikbaar. 

Hoe is Autoschade Schadenet Beckers ontstaan?
Vanaf de schooltijd zit Eric Beckers al in het autoschadeherstel-vak. Vanaf 1971 is dit van oorsprong een familiebedrijf. In 1987 ging de nieuwe generatie van start met dit bedrijf. Er is dus sprake van een jarenlange ervaring op dit terrein.

Waar staat Autoschade Schadenet Beckers voor (diensten/producten)? Autoschade Schadenet Beckers, Edisonweg 26 in Echt, telefoon 0475-485256, is een gespecialiseerd, duurzaam schadeherstelbedrijf voor alle merken personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Het is een familiebedrijf met ervaring, enthousiasme en passie voor het vak. Het bedrijf is gevestigd op “Bedrijventerrein De Berk” in Echt. Op de website www.schadenetbeckers.nl staan alle zaken vermeld waarin Schadenet Beckers iets voor u kan betekenen, zoals uiteraard autoschadeherstel, maar ook ruitschade en dashboard- en interieurreparaties. Kortom een heel scala van mogelijkheden.  

Met een team van uitstekend opgeleide en ervaren vakmensen, die gebruik maken van een moderne werkplaats, stellen zij zich zo in staat om moderne reparatietechnieken efficiënt en effectief toe te passen. Door regelmatige scholing van de medewerkers profiteren de klanten van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen binnen het vakgebied.  

Kwaliteit en service staan bij Schadenet Beckers hoog in het vaandel, zodat de klanten bij een eventuele volgende schade weer voor het bedrijf kiezen om de schade te laten repareren. 

Ruime openingstijden (zelfs op zaterdag), klantvriendelijkheid, volwaardig vervangend vervoer en ondersteuning bij administratieve zaken mag u zondermeer van Autoschade Schadenet Beckers verwachten. 

Afspraken kun u direct digitaal regelen. Indien noodzakelijk is er zelfs een haal- en brengservice en uiteraard ontbreekt de afsluitende wasbeurt niet. Autoschade Schadenet Beckers is ook lid van het FOCWA Garantiefonds. Kwaliteit en service staat hoog in het vaandel. Men werkt samen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen. Voor de klant kan men alles regelen op autoschadegebied. Men levert de klant een totaal-service en de klant wordt ontzorgd. 

In 2017 is zelfs een overeenkomst gesloten met Wealer BV waarbij Autoschade Schadenet Beckers is benoemd tot merk-erkend schadehersteller voor de merken Audi, Volkswagen, Seat en Skoda. 

Hoe ervaart u de Corona crisis?
Door de coronacrisis is ons bedrijf niet direct geraakt in vergelijking met andere branches. Enkel het thuiswerken leverde minder kilometers op en dus ook minder kans op schade. Gelukkig is de crisis op zijn retour en heeft ons bedrijf er niet al te zeer onder geleden.

Wat is uw connectie met Sportclub Susteren? Autoschade Schadenet Beckers is al jarenlang sponsor van de club. Mijn zoon heeft er nog gevoetbald. Wij hebben als bedrijf een fijne relatie met de vereniging waarbij het sponsorschap goed tot uiting komt aan alle bezoekers van de accommodatie en bij de sponsorpresentatie van de vereniging.

Zijn er diensten die Zijn er diensten/producten die u aanbiedt waarvan u het idee heeft dat onze leden geen weet hebben, of waarmee u onze leden specifiek nog mee van dienst zou kunnen zijn? De diensten van ons bedrijf zijn duidelijk en spreken voor zich.  Op de website www.schadenetbeckers.nl en de sociale media worden de faciliteiten en mogelijkheden voor onze klanten nader en gedetailleerd beschreven. In onze branche is overigens geen sprake van acties. Belangrijk om te melden is het grote aantal vervangauto’s. Er is voor iedereen een goede keuze mogelijk. Kijk eens op onze website om een goed beeld te krijgen van ons mooie bedrijf. 

Welk beeld heeft u van Sportclub Susteren?
De vereniging heeft een goed jeugdplan dat ook in de praktijk zo goed als mogelijk uitgevoerd wordt. Voor de jeugd binnen de regio wordt reeds jarenlang een prachtige voetbalweek georganiseerd. De club heeft een mooi en verzorgd complex en de vereniging heeft een goede organisatie. 

Wat is het mooiste moment dat u heeft gekend met Sportclub Susteren?
Dat was zondermeer de onthulling van het reclamebord van Autoschade Schadenet Beckers. 

Wilt u nog wat zeggen tegen de leden van Sportclub Susteren? De jarenlange samenwerking als sponsor met Sportclub Susteren stellen we zeer op prijs.  De leden zou ik willen vragen om ook eens te rade te gaan wat de diverse sponsoren van de club op het terrein van aankoop of dienstverlening voor hun kunnen betekenen. Raadpleeg regelmatig de websites. 

Tot slot een aantal luchtige stellingen:

Nr.
1RechtsXLinks
2PrestatiefXRecreatief
3AanvallenXVerdedigen
4FavorietXUnderdog
5Eerlijk verliezenXOneerlijk winnen
6Sublieme assistXDoelpunt voor het intikken