‘Op de bank met’ Cliff Heijkens en Ronald Bronneberg van de Bronneberg Groep

RedactieSponsoren

Een hedendaagse voetbalclub kan gewoonweg niet zonder de steun van bedrijven. We zijn dan ook heel blij met de vele sponsoren die we hebben, maar wie zit er eigenlijk achter dat bedrijf en wat doet het precies? De komende tijd gaan we meerdere sponsoren (co-, hoofd- en jeugd-sponsoren) voorstellen in de rubriek “Op de bank met ….”. Deze rubriek vandaag met dhr. Cliff Heijkens van Zuiver Carwash en dhr. Ronald Bronneberg van o.m. Autoschade Bronneberg.

Wie zijn Cliff Heijkens en Ronald Bronneberg?
Beiden zijn lid van een maatschap van 3 personen die eigenaar is en leiding geeft aan de bedrijven binnen de Bronneberg Groep. De Bronneberg Groep is ouder dan 55 jaar en in het verleden is het bekende autoschadebedrijf van Sjra Philippen in Susteren ook in de groep opgenomen. Dhr. Ronald Bronneberg heeft zijn sporen verdiend in het bekende bedrijf: Carrosserie Bronneberg, voorheen “oppe Nuujstadt”.

Cliff Heijkens is sinds de oprichting in 2017 werkzaam als leidinggevende bij Zuiver Carwash in Sittard. Het auto’s poetsen zit hem in het bloed. Als schooljongen begon hij reeds met het poetsen van opa’s auto. Dit sprak zich rond en spoedig was hij er bij meerdere klanten het hele weekend, op de fiets, mee bezig. Dit verdiende beter dan het rondbrengen van reclamefolders. Van het poetsen heeft hij dus zo zijn beroep kunnen maken.

Waar staat de Bronneberg Groep voor (diensten/producten)?
Autoschade Bronneberg, Zuiver Carwash en Caravan & Camper Schadeservice Bronneberg vormen samen de Bronneberg Groep, gevestigd in Sittard en Born. Zuiver Carwash, zie www.zuiversittard.nl, telefoon 046-7111253, in Sittard naast de Gamma aan de Nolenslaan is de verantwoordelijkheid van Cliff Heykens en is een autowasbedrijf en meer. Personenauto’s, busjes, campers en zelfs honden kunnen er gewassen worden. Tevens is een lunchroom met wifi aanwezig. Polijsten en zelf poetsen, alsmede gratis stofzuigen op extra brede plekken is allemaal mogelijk. Kleine krasjes of deukjes kunnen ook ter plaatse zonder spuiten worden verholpen.

Autoschade Bronneberg is een duurzaam schadeherstelbedrijf voor personenauto’s en bedrijfsauto’s aan de Mortel 7 in Born, zie www.autoschadebronneberg.nl, telefoon 046-4492929. Door voortdurende scholing van de vakmensen is men in staat met de modernste reparatietechnieken efficient en kwalitatief hoogwaardig te werken. Kwaliteit en service staat hoog in het vaandel. Men werkt samen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen waardoor men voor de klant alles kan regelen op autoschadegebied. Voorbeelden hiervan zijn het verhelpen van de autoschade met gratis een vervangend voertuig, het uitvoeren van speciale werkzaamheden bv. aan oldtimers, industrieel spuitwerk, etc.. Men levert de klant een totaal-service en de klant wordt ontzorgd.

Caravan&Camper Schadeservice Bronneberg, Mortel 5 in Born, zie www.ccsbronneberg.nl, telefoon 046-7111778, is een gespecialiseerde vestiging van de Bronneberg Groep voor schade aan caravan of camper. Naast schadeservice kunt u daar ook terecht voor onderhoud en stalling van uw recreatievoertuig.

Voor de gehele Bronneberg Groep gelden 3 kernwaarden: kwaliteit – service – en klantvriendelijkheid.

Hierbij neemt men uitdrukkelijk duurzaamheid, waterbesparing en –recycling, de toepassing van zonnepanelen en het gebruik van verantwoorde producten in acht.

Hoe is de Bronneberg Groep ontstaan?
In 1964 is Autoschade Bronneberg in Nieuwstadt als familiebedrijf gestart en in 2017 is Zuiver Carwash in Sittard opgericht. “Sjra van de Flup” in Susteren werd overgenomen, men verhuisde naar een geschikter bedrijfspand in Born en voegde de Caravan & Camperservice aan de bedrijfsactiviteiten toe.

Tengevolge van een doorgroei binnen het bedrijf door vrij ondernemerschap om de kwaliteit te behouden is men ook op nieuwe terreinen, zoals de carwash en de kwaliteitsvergroting van het schadeherstel, actief geworden. Uiteindelijk is hieruit de Bronneberg Groep ontstaan.

Hoe ervaart u de Corona crisis?
Door de coronacrisis zijn onze bedrijven niet direct geraakt in vergelijking met bijvoorbeeld de horeca of detailhandel. Tijdens de lock-down hebben veel thuiswerkers het wassen van de auto als een uitje ervaren. Dit was een leuk gegeven ondanks de vervelende tijd. Gelukkig is de crisis op zijn retour.

Wat is uw connectie met Sportclub Susteren?
Autoschade Bronneberg is jarenlang sponsor van de club. Plusminus 10 jaren heeft Autoschade Bronneberg reeds een groot sponsorbord langs het hoofdveld. Wij hebben als bedrijf een goede relatie met de vereniging waarbij het sponsorschap goed tot uiting komt aan alle bezoekers van de accommodatie en de sponsorpresentatie van de club.

Welk beeld heeft u van Sportclub Susteren?
De vereniging komt op mij over als een “warme” club waar ook een prachtige voetbalweek wordt georganiseerd voor de jeugd uit de directe regio. Zowel voor jongens als meisjes. Ik ben zelf actief als voetballer en in de sponsorcommissie bij voetbalvereniging FC Ria uit Nieuwstadt en heb daarom af en toe zelf gevoetbald tegen oude bekenden, ook vroeger van school. Susteren heeft een mooi sportcomplex en veel jeugdige voetballers.

Hopelijk gunt men in de toekomst de kleine regioclubs ook nog hun bestaan, in tegenstelling tot sommige gemeentelijke vertegenwoordigers.

Wat is het mooiste moment dat u heeft gekend met Sportclub Susteren?
De mooiste momenten waren er als we met FC Ria van Sportclub Susteren wonnen. Maar dat was niet zo vaak!

Zijn er diensten/producten die u aanbiedt waarvan u het idee heeft dat onze leden geen weet hebben, of waarmee u onze leden specifiek nog mee van dienst zou kunnen zijn?
Zuiver Carwash in Sittard met al zijn bijbehorende diensten zouden we graag meer benadrukken zodat ook bekend wordt dat dit bedrijf nauw betrokken is bij de sponsorfamilie van Sportclub Susteren.

Op basis van de 3 kernwaarden: kwaliteit, service en klantvriendelijkheid zouden de leden moeten kijken naar het gebruik van de mogelijkheden van clubsponsoren. Gun die bedrijven bij voorrang iets! Verder verwijzen wij de leden naar de sociale media en websites van Zuiver Carwash in Sittard, Autoschadebedrijf Bronneberg en Caravan- & Camper Schadeservice, beiden in Born. Zie ook op onze websites regelmatig informatie over acties.

Wilt u nog wat zeggen tegen de leden van Sportclub Susteren?
De jarenlange samenwerking als sponsor met Sportclub Susteren stellen we zeer op prijs. Er is sprake van een serieuze en mooie vereniging met oog voor de jeugd. De wisselwerking met de sponsoren zou meer aandacht moeten krijgen en wel in die zin dat de leden ook eens eerst bij zich te rade moeten gaan wat de diverse sponsoren op het terrein van aankoop of dienstverlening voor hun kunnen betekenen, in dit geval de bedrijven van de Bronneberg Groep. Raadpleeg regelmatig de websites.

Tot slot een aantal luchtige stellingen: Cliff Heijkens-Ronald Bronneberg

Een aantal luchtige stellingen tussendoor: 

  1. Rechts of Links? – Beide links
  2. Prestatief of Recreatief? – Beide recreatief
  3. Aanvallen of verdedigen? – Beide verdedigen
  4. Favoriet of underdog? – Cliff favoriet & Ronald underdog
  5. Eerlijk verliezen of oneerlijk winnen? – Beide Eerlijk verliezen
  6. Sublieme assist of doelpunt voor het intikken? – Beide Sublieme assist