‘Op de bank met’ Justin & Jasper van All-in Carwash Echt

RedactieSponsoren

Een hedendaagse voetbalclub kan gewoonweg niet zonder de steun van bedrijven. We zijn dan ook heel blij met de vele sponsoren die we hebben, maar wie zit er eigenlijk achter dat bedrijf en wat doet het precies? De komende tijd gaan we meerdere sponsoren (co-, hoofd- en jeugd-sponsoren) voorstellen in de rubriek “Op de bank met ….”.

Wie zijn Justin en Jasper?
Justin Verkoelen en Jasper de Brouwer zijn beiden bedrijfsleider van All-In Carwash Echt. Het bedrijf bestaat bijna vijf jaar en heeft een grote klantenkring opgebouwd met mensen die een schone auto belangrijk vinden. In oktober staat de opening van de nieuwe All-In carwash in Nederweert op de agenda.

Waar staat All-In Carwash voor (diensten/producten)?
De slogan zegt het zelf al “alles voor een stralende auto”. Hierbij is kwaliteit, service en duurzaamheid van belang. Met een 72 meter lange wasstraat, kunnen zij wel 100 auto’s per uur wassen. De vele zonnepanelen en recycleputten zorgen voor een duurzame wasbeurt. Door het gebruik van zelf gepompt osmosewater, droogt uw auto vlekvrij op. Niet alleen voor de buitenkant van bus of auto kunt u terecht bij All-In Carwash, ook het interieur kan gereinigd worden.

De betekenis van All-In Carwash?
All-In heeft twee betekenissen. Enerzijds wordt hiermee bedoeld dat alles overdekt is. Anderzijds dat een totaalpakket van mogelijkheden aangeboden wordt.

Wat merken jullie van de Corona crisis?
Voor ons kan de corona crisis omschreven worden als geluk bij een ongeluk. Wij hebben de wasstraat niet hoeven sluiten tijdens de lockdowns. Het was voor ons zelfs drukker in het begin. Daarnaast hebben wij er alles aan gedaan om de veiligheid voor medewerkers en bezoekers maximaal te garanderen.

Wat is uw connectie met Sportclub Susteren?
Wij vinden het belangrijk om lokale verenigingen te steunen door middel van sponsoring. Cor, een van de eigenaren van het bedrijf, zit zelf in het bestuur van een voetbalclub en weet dus hoe belangrijk sponsoren zijn voor een vereniging.

Een aantal luchtige stellingen tussendoor: 

 1. Rechts of Links? – Rechts
  ‘Ik ben rechtsbenig’
 2. Prestatief of Recreatief? – Prestatief
  ‘Prestatief, voor zowel sportief als zakelijk. Het is belangrijk om te streven naar doelen’
 3. Aanvallen of verdedigen? – Aanvallen
  ‘Stilstaan is achteruitgaan, je moet er altijd proberen een succes van te maken’
 4. Favoriet of underdog? – Favoriet
  ‘Met een van de grootste wasstraten van Nederland zijn wij niet de underdog’
 5. Eerlijk verliezen of oneerlijk winnen? – Eerlijk verliezen
  ‘Voor voetballen geldt dit niet, maar in het algemeen wel’
 6. Sublieme assist of doelpunt voor het intikken? – Doelpunt voor het intikken
  ‘In het veld ben ik meer van het scoren, maar buiten het veld zou ik zeggen sublieme assist’

Welk beeld heeft u van Sportclub Susteren?
Justin: Ik heb zelf vaker tegen Sportclub Susteren gespeeld. Het complex is mooi en de club prestatief. Wij vinden gezondheid belangrijk en sport draagt daaraan bij.

Wat is het mooiste moment dat u heeft gekend met SCS?
Wij sponsoren de sportclub graag, wij vinden het een leuke vereniging met een fijne samenwerking. Wij kijken uit naar de volgende activiteit (hopelijk snel weer mogelijk).

Zijn er diensten/producten die u aanbiedt waarvan u het idee heeft dat onze leden geen weet hebben, of waarmee u onze leden specifiek nog mee van dienst zou kunnen zijn?
Veel mensen hebben er geen weet van dat wij meer bieden dan alleen een wasstraat. Wij hebben een aparte straat voor bussen. Hier kunnen ook pick-ups, caravans, campers etc. worden gewassen. Wij bieden diensten aan voor zowel interieur als exterieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dashboardreiniging en vliegroest verwijderen. Op onze site staat het hele aanbod.

Wilt u nog wat zeggen tegen de leden van Sportclub Susteren?
Wilt u ook rondrijden in een stralende auto? Kom dan langs bij All-In Carwash in Echt!