‘Op de bank met’ Peter de Boer van S3 Solar Systems uit St. Joost

RedactieSponsoren

Een hedendaagse voetbalclub kan gewoonweg niet zonder de steun van bedrijven. We zijn dan ook heel blij met de vele sponsoren die we hebben, maar wie zit er eigenlijk achter dat bedrijf en wat doet het precies? De komende tijd gaan we meerdere sponsoren (sub-, co-, hoofd- en jeugd-sponsoren) voorstellen in de rubriek “Op de bank met ….”. Deze rubriek vandaag met Peter de Boer directeur van S3 – Solar Systems St. Joost. 

Peter de Boer is de 2de persoon vanaf links. Foto is gemaakt tijdens oplevering zonnepanelen op de hele kantine.

Wie is Peter de Boer? 
Peter de Boer is directeur/oprichter van S3 Solar Systems St. Joost. Peter is het bedrijf is gestart in 2013 en heeft het samen met Fred Scheres verder uitgebouwd tot het bedrijf zoals het er nu staat. 

Waar staat S3 – Solar Systems St. Joost voor (diensten/producten)? 
S3 – Solar Systems St. Joost levert en installeert complete zonnepanelen systemen voor particulieren en bedrijven.

Hoe is S3 ontstaan? 
Bij de oprichting en alle zaken die hiermee samenhingen gebruikten we steeds de afkorting S3 als “werknaam”. De drie S’en staan en stonden voor Solar Systems St. Joost en zitten ook in het logo van het bedrijf. Later is het dus S3 Solar Systems St. Joost geworden. 

Een aantal luchtige stellingen tussendoor: 

  1. Rechts of Links? – Rechts
  2. Prestatief of Recreatief? – Prestatief
  3. Aanvallen of verdedigen? – Aanvallen
  4. Favoriet of underdog? – Favoriet
  5. Eerlijk verliezen of oneerlijk winnen? – Eerlijk verliezen
  6. Sublieme assist of doelpunt voor het intikken? – Sublieme assist

Hoe ervaart u de Corona crisis? 
Bij ons bedrijf hebben we er direct niet zo veel last van gehad. In het begin reden de monteurs wel gescheiden naar de opdrachtgevers. We hebben steeds kunnen doorwerken en zelfs veel overuren kunnen draaien. Onze medewerkers waren veel meer dan gebruikelijk beschikbaar om overuren te draaien. Doordat klanten vaker thuis waren, hebben we zelfs extra werk binnen kunnen halen. 

Wat is uw connectie met Sportclub Susteren? 
De relatie is begonnen met de montage en installatie van de zonnepanelen op het gehele dak van de kantine en het clubgebouw van Sportclub Susteren. Vanaf het begin liep het contact via Leo Hamers en John Janssen uitstekend. 

Welk beeld heeft u van Sportclub Susteren? 
Sportclub Susteren is een goed georganiseerde vereniging met een prima uitstaling. Een uitstekende kantine met een goed glas bier. 

Wat is het mooiste moment dat u heeft gekend met SCS? 
De oplevering en de ingebruikname van de zonnepanelen van ons natuurlijk 😉 

Zijn er diensten/producten die u aanbiedt waarvan u het idee heeft dat onze leden geen weet hebben, of waarmee u onze leden specifiek nog mee van dienst zou kunnen zijn?  
Onze diensten zijn wel bekend genoeg. We zijn ook erg tevreden met de sponsor-uiting aan de kantine. De sponsoring van Sportclub Susteren heeft ons veel extra klanten opgeleverd. 

Wilt u nog wat zeggen tegen de leden van Sportclub Susteren? 
Als men op zoek is naar een duurzame en milieuvriendelijke investering kan men te allen tijde bij ons terecht. We helpen u graag en denken met u mee. Kijk voor meer info over zonnepanelen in Limburg op onze site.

Suggesties voor sponsorcommissie? 
Hopelijk komt er gauw weer een sponsoravond met een goed etentje bij Alois. Hoewel ik jammer genoeg niet aanwezig kon zijn, heb ik van vele andere sponsoren gehoord van het geweldig mooie uitstapje naar een wedstrijd van Borrussia Mönchengladbach. Als jullie dat nog eens organiseren ga ik zeker mee!!