‘Op de bank’ met Roger en Martin Beulen van Robedo Cleaning BV in Echt

Tom JennissenAlgemeen, Nieuws, Sponsoren

Een hedendaagse voetbalclub kan gewoonweg niet zonder de steun van bedrijven. We zijn dan ook heel blij met de vele sponsoren die we hebben, maar wie zit er eigenlijk achter dat bedrijf en wat doet het precies? Daarom wille we gedurende het seizoen meerdere sponsoren (co-, hoofd- en jeugd-sponsoren) voorstellen in de rubriek “Op de bank met…”

Inmiddels is na het interview bekend geworden, dat Robedo Cleaning BV per eind februari 2023 is overgenomen door een grotere speler t.w. branchegenoot CSU BV uit Uden. Martin, Marij, Roger en de rest van de familie Beunen gaan nu “geneete van het laeve” en zetten de beslommeringen van het zakendoen aan de kant.

Wie zijn Martin en Roger Beulen van Robedo Cleaning?

Robedo Cleaning BV in Echt is van oorsprong een schoonmaakbedrijf, dat in 1988 door Martin en Marij Beulen is overgenomen van de vader van Marij, Willem Doorman. Martin en Marij zijn als familiebedrijf gestart aan de keukentafel en opslag in de garage. In 2019 is de scepter van het mooie familiebedrijf overgedragen aan zoon Roger. Roger bouwt die warme familietraditie verder uit. Wegens een behoorlijke lichamelijke tegenslag wordt Roger op dit moment daarbij weer ondersteund door zijn ouders. Het langdurige revalidatietraject is moeizaam, maar verloopt echter voorspoedig.

Waar staat Robedo Cleaning BV voor (diensten/producten)?

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid van een schoonmaakbedrijf tot een facilitair dienstverleningsbedrijf. Naast de schoonmaak verzorgt men ook onderhoud van kantoorgebouwen, industriële reiniging(gebouwen en machines), handyman en huismeesterdiensten. Bijzonder is het taakgebied in de voedingsmiddelenindustrie.

Hygiëne is hier onderworpen aan strenge eisen. Segmenten die vragen om een flexibele organisatie waartoe Robedo is ingericht. In 2023 bestaat Robedo 35 jaar! Een ware mijlpaal! In 2000 heeft Robedo zijn intrek genomen in het huidige, moderne bedrijfspand. Robedo Cleaning BV is gevestigd aan de Bellweg 21, 6101 XA Echt, telefoon 0475-483573, www.robedo.nl. Het bedrijf verricht werkzaamheden door heel Zuid-Nederland en is in het bezit van het MVO-keurmerk, het SIEV-keurmerk Nederland en de ISO-certificering.

Roger en Martin hebben inmiddels een groot netwerk opgebouwd waarbij de cultuur en werkwijze van Robedo worden gekenmerkt door de familiewaarden: betrokkenheid, werkplezier, klantenfocus, langdurige relaties en daadkracht.Robedo heeft inmiddels meer dan 200 enthousiaste en professionele medewerkers in dienst voor ruim 500 klanten. Het bedrijf beschikt ook over een 24-uurs calamiteitentelefoon. Om de kwaliteit en service te kunnen blijven leveren zoekt Robedo nog personeel. Interesse? Stuur een open sollicitatie met cv naar personeelszaken@robedo.nl en kijk ook eens op de website.

Hoe is Robedo Cleaning BV ontstaan?

Door de coronacrisis is ons bedrijf niet direct bovenmatig geraakt in vergelijking met andere branches. De gevolgen van de oorlog in Oekraïne, de personeelskosten en prijsstijgingen van producten en materialen zijn echter zaken die goed in de gaten moeten worden gehouden. Overigens denken wij, dat deze onzekerheden op dit moment voor elk bedrijf gelden. De korte termijnplanning is hierbij op dit moment zeer belangrijk. Gelukkig heeft ons bedrijf onder deze factoren tot op heden niet al te zeer geleden.

Wat is uw connectie met Sportclub Susteren?

Martin: “Van oorsprong ben ik een rood-witte, eentje van Rios uit Peij. Rios draag ik nog altijd een warm hart toe, waarbij er echter ook plaats is voor Sportclub Susteren. Anders was ik uiteraard ook geen sponsor!” Roger is bij Sportclub Susteren jarenlang actief speler geweest. Een pijlsnelle centrumspits met een groot doelpuntengevoel. Jarenlang speelde hij in het eerste elftal en daarna ook in lagere elftallen. Roger is in 2019 toegetreden tot het bestuur van Sportclub Susteren op het taakgebied jeugdzaken.. Uiteraard is Roger nog steeds lid. Wij hebben als bedrijf een fijne relatie met de vereniging waarbij het sponsorschap goed tot uiting komt aan alle bezoekers van de accommodatie en bij de sponsorpresentatie van de vereniging.

Welk beeld heeft u van Sportclub Susteren?

De vereniging heeft een goed jeugdplan dat ook in de praktijk zo goed als mogelijk uitgevoerd wordt. Voor de jeugd binnen de regio wordt een prachtige voetbalweek georganiseerd. De club heeft een mooi en verzorgd complex en de vereniging heeft een goede organisatie. De sponsorpresentaties aan de bezoekers van de website, sociale media, maar ook fysiek op het complex worden uitstekend verzorgd. Mogelijk kunnen de netwerkmogelijkheden nog wat extra aandacht krijgen.

Wat is het mooiste moment dat u heeft gekend met Sportclub Susteren?

Op sponsorgebied de presentatie van het reclamebord van Robedo Cleaning BV en op sportief gebied vinden wij het kampioenschap in de tweede klasse met promotie naar de eerste klasse een ware mijlpaal. Naar ik meen maakte Roger in dat seizoen 38 doelpunten.

Zijn er diensten/producten die u aanbiedt waarvan u het idee heeft dat onze leden geen weet hebben, of waarmee u onze leden specifiek nog mee van dienst zou kunnen zijn?

Op onze website www.robedo.nl worden onze diensten voor de klanten duidelijk vermeld. Ons bedrijf levert allerhande schoonmaak- en servicediensten. Klantgericht kunnen we in alle gevallen maatwerk leveren. Gelet op de professionaliteit van ons bedrijf richt zich ons bedrijf op de dienstverlening aan organisaties en bedrijven en niet op de particuliere markt. Dergelijke klanten verwijzen wij graag door naar onze partnerbedrijven in die sector.

Collega-sponsoren en hun relaties kunnen altijd contact met ons opnemen. Samen komen we tot een oplossing.

Wilt u nog wat zeggen tegen de leden van Sportclub Susteren?

De jarenlange samenwerking als sponsor met Sportclub Susteren stellen we zeer op prijs. De banden van ons bedrijf met Susteren en omgeving zijn diep geworteld.

De leden en sponsoren zouden wij willen vragen om ook eens te rade te gaan bij wat de diverse sponsoren van de club op het terrein van aankoop of dienstverlening voor hun kunnen betekenen. Raadpleeg regelmatig de websites om die mogelijkheden te ontdekken. Hiermee help je niet alleen jezelf, maar ook die sponsoren en de club.

Tot slot een aantal luchtige stellingen:

Nr.      
1 Rechts X   Links
2 Prestatief X   Recreatief
3 Aanvallen X   Verdedigen
4 Favoriet X   Underdog
5 Eerlijk verliezen   X Oneerlijk winnen
6 Sublieme assist   X Doelpunt voor het intikken
N.B.: Ingevuld door Roger

Sportclub Susteren en al haar leden danken jullie voor alles wat jullie voor de vereniging hebben betekend. Graag nog vele keren tot ziens op ons sportcomplex