‘Op de bank’ met Roy & Stefan van Fastro BV. warmte- en koudetechniek

RedactieSponsoren

Een hedendaagse voetbalclub kan gewoonweg niet zonder de steun van bedrijven. We zijn dan ook heel blij met de vele sponsoren die we hebben, maar wie zit er eigenlijk achter dat bedrijf en wat doet het precies? Daarom wille we gedurende het seizoen meerdere sponsoren (co-, hoofd- en jeugd-sponsoren) voorstellen in de rubriek “Op de bank met ….”. Vandaag zitten Roy Heffels & Stefan Heusschen van Fastro BV. Warmte- en koudetechniek op onze bank.

Wie zijn Roy heffels en Stefan Heusschen?
Roy is geboren in juli 1973 in Sittard, opgegroeid en woonachtig in Susteren. Vanaf jonge leeftijd is hij lid van Sportclub Susteren, waar hij de jeugd heeft doorlopen. Vervolgens zijn diensten bewezen bij het eerste en tweede elftal van SCS en momenteel uitkomend voor het zevende elftal. Naast voetbal houdt Roy van de derde helft, reizen (waaronder skiën) en motorrijden. 

Stefan is geboren in april 1972 in Cadier en Keer, opgegroeid in Stein en woonachtig in Born. Hij woont samen met Suzan Peters. Samen hebben ze een dochter (Sophie) en een zoon (Sam). Tot ca 2006 heeft Stefan gevoetbald in Stein, waar hij uitkwam voor R.K.S.V. De Ster (de jeugd en het eerste en tweede senioren-elftal). Sinds 2007 heeft hij samen met Roy de stap naar het destijds recreatieve 5de elftal gemaakt, welke momenteel gepromoveerd tot zevende. Naast voetbal houdt Stefan van vakantie samen met het gezin en vrienden, formule 1 en skiën daar waar mogelijk. 

Na geruime tijd in loondienst als Projectleider koudetechniek bij Gea Grenco in Born hebben Roy en Stefan de keuze gemaakt om een eigen onderneming te starten, genaamd Fastro BV. (Firma Stefan Roy)

Waar staat de Fastro BV. voor (diensten/producten)?
Fastro BV. is een F-gas gecertificeerd (Om het milieu zo goed mogelijk te beschermen en de kwaliteit van de koelinstallatie te behouden, moet het in werking stellen en onderhoud gedaan worden door een F-gas gecertificeerd bedrijf met een BRL-100 certificering). Hierbij krijgt men elke 2 jaar een audit van een keuringsinstantie. Het bedrijf Fastro BV dat sinds 2004 actief is op de zowel zakelijke als particuliere markt adviseert, installeert en onderhoudt al uw energiezuinige installaties.

De kracht van Fastro BV. is een direct contact met de klant waarbij een goede prijs/kwaliteit verhouding en service gewaarborgd kan worden, doordat het gaat om een kleinschalige organisatie en het persoonlijk contact. Het productportfolio van Fastro BV. bestaat uit: airconditioning, VRV / VRF systemen (betekent: grotere koelinstallaties met meerdere binnendelen/warmtepompen, denk aan kantoren en bedrijfsruimtes), warmtepompen en koel- en vriescellen.

Daarnaast worden de volgende diensten aangeboden: verkoop nieuw / gebruikt, installatie, service & onderhoud, verhuur, advies en EPBD-A EPBD-B inspecties (betekent: gecertificeerde keuringen, welke wettelijk om een bepaalde periode uitgevoerd moeten worden)

Neem gerust een kijkje op de website via: https://www.fastro.nl/

Hoe is Fastro BV. ontstaan?
Na ruim twaalf jaar in loondienst en het laatste jaar parttime gewerkt te hebben bij Gea Grenco in Born zagen Roy en Stefan perspectief in het starten van een eigen ondernemen, waar Fastro BV is ontstaan. Inmiddels al 16 jaar een begrip in de warmte- en koudetechniek. 

Hoe ervaart u de Corona crisis?
Over het algemeen weinig hinder ondervonden van de Corona pandemie. De hinder die ervaren werd is enkele besmettingen van het personeel en langere levertijden van producten. Ook werd er een kleine stijging aan het aantal afgenomen airco’s geconstateerd (thuiswerken en investeren in eigen woning door corona en de toenemende gasprijzen).

Wat is uw connectie met Sportclub Susteren?
Beide spelend lid van Sportclub Susteren en het clubgebouw mogen voorzien van airco’s (incl. bijbehorend onderhoud), waar ook een sponsorovereenkomst uit voortvloeide.

Welk beeld heeft u van Sportclub Susteren?
Roy: Een goede, gezonde en bovenal gezellige vereniging
Stefan: Een gezonde en gezellige vereniging waarbij het positief is om te zien dat de jeugdelftallen compleet zijn (dit in tegenstelling tot sportverenigingen in de omgeving).

Wat is het mooiste moment dat u heeft gekend met Sportclub Susteren?
Roy: De kampioenschappen met het eerste en tweede elftal.
Stefan: De gezelligheid tijdens evenementen zoals o.a. het 5vs5 toernooi, feestjes in kantine. Nog geen kampioenschappen, maar wie weet gaat dit nog komen.  

Wilt u nog wat zeggen tegen de leden van Sportclub Susteren?
Blijf gezond en veel voetbalplezier toegewenst.

Tot slot een aantal luchtige stellingen: Roy Heffels (X) – Stefan Heusschen (Y)

Nr.
1RechtsYXLinks
2Prestatief X-YRecreatief
3AanvallenYXVerdedigen
4Favoriet X-YUnderdog
5Eerlijk verliezenYXOneerlijk winnen
6Sublieme assistYXDoelpunt voor het intikken

Korte toelichting:

1X Rechtsbenig (het minst slechte been)

1Y Linksbenig(het minst slechte been)

2X-Y Het prestatieve is er wel vanaf

3X N/A

3Y N/A

4X-Y Voorheen de favoriet, momenteel de underdog

5X Winnaarsmentaliteit

5Y Goede voorbeeld voor de kinderen

6X Als het dan mag zijn, dan een doelpunt voor het intikken

6Y N/A