‘Op de bank met’ Wim Slangen van Wim Slangen Sports in Echt

RedactieSponsoren

Een hedendaagse voetbalclub kan gewoonweg niet zonder de steun van bedrijven. We zijn dan ook heel blij met de vele sponsoren die we hebben, maar wie zit er eigenlijk achter dat bedrijf en wat doet het precies? De komende tijd gaan we meerdere sponsoren (co-, hoofd- en jeugd-sponsoren) voorstellen in de rubriek “Op de bank met ….”. Deze rubriek vandaag met Wim Slangen, directeur en eigenaar van Wim Slangen Sports in Echt, Prins Bernhardstraat 63 (nabij de Nieuwe Markt en het gemeentehuis).

Wie is Wim Slangen?
Wim Slangen is de directeur en eigenaar van de bekende sportartikelenzaak Wim Slangen Sports in Echt. Een bedrijf, dat al meer dan 26 jaar bestaat. Het is een sportartikelenzaak met een breed assortiment, maar toch ook met het nodige specialisme. De binding met de sport is mede ontstaan in de 25-jarige voetbaltrainerscarriére bij 1e. en 2e– klassers.

Waar staat Wim Slangen Sports voor (diensten/producten)?
Wim Slangen Sports is een “totaal-sportzaak”, met kwaliteitsmaterialen en een persoonlijke aandacht voor de klant door vakbekwame medewerkers. Specialisaties zijn er op het terrein van voetbal, tennis, fitness, running, indoor en outdoor. De service is compleet: je kunt er bijvoorbeeld terecht voor een nieuwe grip op je tennisracket of nieuwe wandelschoenen.

Sinds kort is het assortiment zelfs uitgebreid met bedrijfskleding. Wim Slangen Sports verzorgt ook het bedrukken van uw sport- of bedrijfskleding. Dit gebeurt door het bedrijf zelf waardoor er een snelle levering mogelijk is. Wim Slangen Sports kan, naast de bediening van particuliere klanten, ook speciale pakketten voor collega-sponsoren aanbieden voor bijvoorbeeld de presentatie of promotionele activiteiten van teams, bedrijven of scholen.

Merken die bij Wim Slangen Sports verkrijgbaar zijn zijn ondermeer Masita, Nike, Adidas, Puma, Asics, Babolat, Lowa en nog veel meer. Voor sportartikelen kan men overigens ook terecht in de webshop op www.wimslangensports.nl . Leden van Sportclub Susteren kunnen daar ook hun speciale kleding met clublogo en sportartikelen bestellen. Kijk eens rond in de webshop van de lokale ondernemer juist in deze moeilijke coronatijd.

Een aantal luchtige stellingen tussendoor: 

  1. Rechts of Links? – Rechts
  2. Prestatief of Recreatief? – Prestatief
  3. Aanvallen of verdedigen? – Verdedigen
  4. Favoriet of underdog? – Favoriet
  5. Eerlijk verliezen of oneerlijk winnen? – Eerlijk verliezen
  6. Sublieme assist of doelpunt voor het intikken? – Sublieme assist

Hoe is Wim Slangen Sports ontstaan?
In 1994 is Wim Slangen Sports ontstaan uit een overname van het sportgedeelte van de voornamelijk op de jachtsport gerichte winkel Reijans Sport. Vanuit zijn trainersloopbaan ontstond de interesse voor het drijven van een deskundige en veelzijdige sportwinkel, waarbij een deskundig sportadvies voorop stond. Nog steeds staat een deskundig advies voorop. De goede band met de klanten uit zich in het feit dat Wim Slangen Sports inmiddels zo’n 26 jaren bestaat.

Hoe ervaart u de Corona crisis?
De coronapandemie heeft voor de samenleving maar ook voor de detailhandel een grote impact en beperking. De genomen maatregelen zijn begrijpelijk en noodzakelijk maar gaan onze winkel behoorlijk aan “de prie”. Gelukkig hebben we ook een webshop, maar toch! Ik hoop, dat de leden van Sportclub Susteren zo gauw als er weer gevoetbald wordt mijn sportzaak bezoeken voor de noodzakelijke sportattributen.

Wat is uw connectie met Sportclub Susteren?
Vanuit mijn trainers-carriére beschikte ik over een groot aantal connecties. Zodoende ben ik ook in contact gekomen met Sportclub Susteren en hebben we besproken wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen. Hieruit is uiteindelijk ook een samenwerkingscontract ontstaan waarbij Masita ook een belangrijke speler is. Mede hierdoor ben ik ook hofleverancier voor de kleding voor de jaarlijkse voetbalweek met zo’n 160 deelnemers en bijkomende leiders. Alle leden kunnen bij ons de vastgestelde sportkleding met logo van Sportclub Susteren kopen.  

Welk beeld heeft u van Sportclub Susteren?
Sportclub Susteren heeft een goede jeugdopleiding. Het is een vereniging die waarde hecht aan een prachtige uitstraling en accommodatie. Sportclub Susteren vindt het ook belangrijk, dat er een goede binding bestaat tussen de club, de kern Susteren en de regioverenigingen.

Wat is het mooiste moment dat u heeft gekend met Sportclub Susteren?
Dat is de samenwerking tussen de club en Wim Slangen Sports als leverancier van de sportkledinglijn. Wij kunnen het complete tenue met logo van de sportclub leveren, van de jeugd tot en met de senioren.

Zijn er diensten/producten die u aanbiedt waarvan u het idee heeft dat onze leden geen weet hebben, of waarmee u onze leden specifiek nog mee van dienst zou kunnen zijn?
Heel belangrijk vind ik, dat de leden moeten weten dat er sportkleding voor Sportclub Susteren bestaat met daarop het speciale logo van de vereniging. De effen witte sportbroek moet dus voorzien zijn van het logo. Dit verhoogt de uitstraling van de vereniging, het geeft een bijzonder accent en bevordert mogelijk ook de eenheid van een team. Verder wil ik er nog op wijzen, dat men bij ons niet alleen voor voetbalkleding terecht kan maar voor alle soorten sport-, vrije tijds- en bedrijfskleding. Als totaal-sportzaak kunnen we ook specifieke wensen invullen.

Wilt u nog wat zeggen tegen de leden van Sportclub Susteren?
De jarenlange samenwerking tussen Wim Slangen Sports en Sportclub Susteren stellen we als bedrijf zeer op prijs. Wij streven met onze leveranciers naar duurzame kwaliteit en een “eerlijke” productie van onze sportkleding. Door aanschaf van sportkleding met het clublogo zet men als lid nadrukkelijk accenten in de presentatie.