Oud bestuurslid en lid van verdienste Jacques Kitzen overleden

RedactieNieuws

Dinsdag bereikte ons het droevige bericht dat de dag ervoor ons oud bestuurslid en voorzitter van de vroegere jeugdcommissie Jacques Kitzen op 73-jarige leeftijd is overleden.

In 1990 heeft Jacques op basis van een nieuw jeugdbeleidsplan mee aan de wieg gestaan van onze huidige bloeiende jeugdafdeling. Als voorzitter van de toenmalige jeugdcommissie was hij tevens lid van het Dagelijks Bestuur van onze vereniging. Beide belangrijke functies heeft hij tot eind 1998 met veel enthousiasme en inzet ingevuld en mede onder zijn leiding heeft de jeugdafdeling een duidelijke sprong voorwaarts gemaakt.

Tevens heeft hij in die hoedanigheid zijn steentje bij gedragen aan de realisatie van het huidige mooie sportpark aan de Maaseikerweg en er vooral zorg voor gedragen dat zijn jeugd bij deze megaklus niet vergeten werd. Nadat dit tot ieders tevredenheid geregeld was vond Jacques het tijd het stokje over te dragen. Voor zijn grote inzet en betrokkenheid in die periode is hij bij zijn afscheid als bestuurslid dan ook terecht geëerd als lid van verdienste met de zilveren speld van onze vereniging. Tot zijn overlijden is Jacques een trouw en geïnteresseerd lid van onze vereniging gebleven.

We wensen zijn echtgenote Willemien, kinderen Mark en Alexander en de rest van de familie, veel sterkte toe bij dit grote verlies.

Jacques in 2019 toen hij door Wim Fiddelaers werd gehuldigd als 25-jarige jubilaris