Ouders van jeugdspelers uitgenodigd voor ouderavond op 2 november, hoge opkomst wenselijk

RedactieJunioren, Leden, Nieuws

Bijgaande uitnodiging is of wordt door de jeugdraad gedeeld met alle ouders.

Beste ouders,

Graag willen wij jullie uitnodigen voor een informatieavond voor alle ouders van onze jeugdspelers.

               Betreft:               Ouderavond Sportclub Susteren

               Wanneer:          Woensdag 2 november 2022, 19:00 uur

               Waar:                  Sportpark Suestra

Doel van deze avond is om u als ouder te informeren over van alles wat we als Sportclub Susteren doen om het voetbal voor de jeugd mogelijk te maken.

We willen jullie onder andere een inkijk geven in hoe we zijn georganiseerd, wat onze visie en doelstellingen zijn rondom de ontwikkeling van onze jeugd en alles wat we doen om iedereen een veilige en plezierige omgeving te bieden.

Ook willen we aangeven wat u als ouder van ons als vereniging mag verwachten en bij wie u terecht kunt voor vragen of opmerkingen. En we willen ook bespreken wat wij als vereniging verwachten van onze leden. Als vereniging hebben we ook wel een aantal uitdagingen en misschien zijn er wel zaken waarbij u als ouders ons daarbij kan helpen.

Bovenal willen we zorgen voor een interactieve avond waarbij ook u uw inbreng kunt geven. Want wij willen ook graag horen wat bij u als ouders leeft.

Daarom streven we er naar dat zoveel mogelijk ouders aanwezig zijn bij deze avond. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om aanwezig te zijn deze avond, stem dit dan af met andere ouders uit het team van uw zoon of dochter. Want wij hopen dat minimaal alle jeugdteams vertegenwoordigd zullen zijn op deze avond.

Wij hopen u graag te verwelkomen deze avond.

Namens Sportclub Susteren