Plus Crombach, trotse nieuwe jeugdsponsor van Sportclub Susteren

RedactieJunioren, Nieuws, Sponsoren

Afgelopen weekend hebben Plus Crombach en Sportclub Susteren hun handtekening gezet onder een mooie samenwerking voor de toekomst, gericht op de jeugd. Bijna de hele jeugdafdeling is in het nieuw gestoken en daar mocht op geproost worden.

Nadat bekend was geworden dat Plus Linders een nieuwe eigenaar zou krijgen, begon voor Sportclub Susteren de zoektocht naar een nieuwe jeugdsponsor. Tijdens de eerste kennismaking met Twan Crombach afgelopen december is de eerste basis gelegd voor een mogelijke sponsorovereenkomst.

In het voorjaar hebben we Twan uitgenodigd op het sportpark om de club eens van dichtbij te bekijken en er een gevoel bij te krijgen. Na enkele gesprekken bleek er een mooie match te zijn, dat uiteindelijk heeft geleid tot een langdurige samenwerking.

Nieuwe truitjes voor de jeugd
Met de komst van Plus Crombach is gelijk gekozen om bijna de hele jeugd in het nieuw te steken. Omdat de vorige tenues nog niet helemaal zijn afgeschreven, gaan we deze aan een goed doel schenken. Het past perfect in de gedachtegang van Plus supermarkten, waar goed eten voorop staat en maatschappelijk verantwoord ondernemen de basis is.

Zowel het bestuur als Twan Crombach (met vrouw en kind) kijken uit naar een mooie samenwerking.

Let op: ‘Spaar voor je club’ vanaf zondag 5 september
Naast de samenwerking gaat de Plus zich ook inzetten voor het ‘club’-leven. Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november kun je bij Plus Crombach sponsorpunten sparen. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je er al één. Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van onze club. De sponsorpunten kun je activeren op plus.nl/sponsorpunten of de bonnetjes inleveren in een box op de club. In totaal wordt € 12.500 onder alle deelnemende clubs!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA