Update: inschrijving gesloten | Recreatief 5-tegen-5 voetbaltoernooi bij SCS op 17 juli

RedactieActiviteiten, Senioren

Zet zaterdag 17 juli maar alvast in je agenda, want dan organiseert Sportclub Susteren (onder voorbehoud) wederom een 5-tegen-5 toernooi op Sportpark Suestra. Schrijf je je in met een team (min. 5 – max. 8 personen). De inschrijving is inmiddels gesloten.

Enkele belangrijke zaken op een rijtje:

 • Het toernooi heeft een recreatief karakter en is 18+
 • Er wordt gespeeld met 4 spelers en één keeper op een kwart veld
 • Wedstrijdjes duren 12 minuten
 • ‘Men fluit elkaar’ oftewel als Team A speelt tegen Team B, levert Team C een scheidsrechter
 • Je zorgt zelf voor matchende tenues. (hesjes zijn beschikbaar)
 • Aanvang van het toernooi is om 13:00. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal het ergens tussen 17.00 – 18.00 eindigen
 • We streven ernaar om ieder team minimaal 6 wedstrijden te laten spelen
 • Op het middenveld staat een buitentap en krijg je vanwege de corona-maatregelen een ‘stamtisch’ toegewezen. Hier kun je met je medespelers op 1,5 van elkaar zitten.
 • Tussendoor kun je genieten van een warme snack.
 • Er zijn verschillende prijzen te winnen:
  • Uiteraard voor de winnaar van het toernooi, de runner-up en de 3de plaats
  • Prijs voor het Fair Play-klassement
 • Inschrijfgeld per team is € 20. Na het inschrijven van je team, ontvang je een tikkielink.

Toernooi reglement

Bekijk hier het volledige toernooiregelement. Lees ‘m goed door, want daar staan de precieze regels in wat wel en niet is toegestaan. Je krijgt dit ook toegezonden als je het team hebt ingeschreven.

Inschrijven t/m 10 juli | vol=vol

Als organisatie hebben we een maximaal aantal teams in gedachte i.v.m. de maatregelen. Meld je dus snel aan via onderstaande link. Het inschrijfgeld van € 20 wordt teruggestort, indien het toernooi niet door kan gaan.

(waarschijnlijk) Veelgestelde vragen

 1. Inschrijven en uitschrijven
  Hoe kan ik een team aanmelden voor het toernooi?
  Je kunt een team voor het toernooi aanmelden door je in te schrijven via het bijbehorende Google-formulier. Hier vul je alle informatie in die wij van jullie nodig hebben. Hierna ontvang je van de organisatie een betaalverzoek om het inschrijfgeld te voldoen. Na betaling van het inschrijfgeld is jullie team ingeschreven.

  Kan ik het inschrijfgeld ook op de dag van het toernooi betalen?
  Nee.

  Hoe lang loopt de inschrijfperiode?
  Inschrijven is mogelijk tot en 10 juli 2021. Als organisatie hebben wij een maximaal aantal teams in gedachte i.v.m. de maatregelen. Daarom adviseren we teams om zich zo snel mogelijk in te schrijven.

  Mijn team staat aangemeld voor het toernooi, maar we kunnen helaas niet komen. Wat nu?
  Mocht je team onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn bij het toernooi, meld je dan af door een e-mail te sturen naar activiteiten@scsusteren.nl. Dat stelt ons in de gelegenheid om nog een vervangend team te regelen en de lege plek op te vullen. Als jullie afmelding vóór 14 juli binnen is, dan zullen wij het inschrijfgeld terugstorten op je bankrekening. Komt de afmelding op 15 juli of later binnen, dan zullen wij het betaalde inschrijfgeld niet meer terugstorten.

  Mijn team staat ingeschreven als reserveteam. Wanneer krijg ik te horen of we mee kunnen doen?
  Zodra een ander team zich afmeldt zullen we zo snel mogelijk contact met jullie opnemen. Dit kan zelfs op de toernooidag zelf zijn, als er bijvoorbeeld een team niet komt opdagen. Jullie kunnen dan zelf altijd nog kiezen of jullie wel of niet mee willen doen.
 2. Teams & Spelers
  Hoe oud moet ik zijn om met het toernooi mee te mogen doen?
  Het toernooi is voor spelers vanaf 18 jaar en ouder.

  Mogen er spelers geleend worden van een ander team?
  Nee. Elke speler mag op het toernooi maar voor één team uitkomen.

  Hoe groot of klein mag een team maximaal zijn?
  Eén team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 8 spelers.

  Zijn uniforme tenues verplicht?
  Nee. Het is niet verplicht om met je hele team exact hetzelfde tenue te dragen. We stellen het wel op prijs om in ieder geval allemaal dezelfde kleur shirts, broekjes en sokken te dragen. De keeper mag hierin afwijken. Mocht je met je team niet aan deze eisen kunnen voldoen, dan kunnen jullie bij de toernooileiding hesjes aanvragen.

  Welke schoenen worden aangeraden?
  We adviseren spelers om te spelen op veldvoetbalschoenen (FG). De wedstrijden worden gespeeld op echte (kunst)grasvelden.

  Zijn scheenbeschermers verplicht?
  Ja. Uit veiligheidsoverwegingen zijn scheenbeschermers voor alle deelnemers verplicht. Er loopt overal wel een lompe boer rond.
 3. Toernooi & Wedstrijden
  Hoe laat moet ik met mijn team aanwezig zijn op het toernooi?
  Elk team dient zich een half uur voor het spelen van hun eerste wedstrijd te melden bij de toernooileiding. Bij de toernooileiding is tevens het meest actuele toernooischema raadpleegbaar.

  Worden er veld- of zaalvoetbalregels gehanteerd?
  Er wordt in principe gespeeld volgens veldvoetbalregels. Hierin zijn wel enkele aanpassingen gemaakt. Voor een totaaloverzicht van de regels verwijzen we je graag naar het toernooi reglement.

  Hoeveel wedstrijden speel je?
  Wij proberen ieder team minimaal 6 wedstrijden van 12 minuten te laten spelen.

  Kan ik douchen na het voetballen?
  Dat is nog niet zeker.

  Welke prijzen zijn er te winnen?
  De nummers 1 t/m 3 ontvangen consumptiebonnen. Vandaar de recreatieve insteek 😉

  Is het verplicht om de prijsuitreiking bij te wonen?
  Nee. Als je team uitgespeeld is, ben je vrij om naar huis te gaan. Toch stellen we het als organisatie erg op prijs als jullie tijdens de prijsuitreiking en wellicht ook de feestavond nog aanwezig willen zijn. Mocht je bij een van de winnende teams horen, dan worden jullie tijdens de prijsuitreiking naar voren geroepen om je prijs in ontvangst te komen nemen.
 4. Locatie
  Waar wordt het toernooi gespeeld?
  Het toernooi wordt elk jaar gespeeld op het complex van Sportclub Susteren

  Is het mogelijk om iets te eten op het toernooi?
  Ja, tijdens het toernooi worden er broodjes en snacks verkocht in de kantine. Vanuit het buitenterras kun je je bestelling doorgeven.

  Is er een garderobe aanwezig?
  Er is geen garderobe aanwezig. Wel heeft ieder team (wellicht samen met een ander team) een kleedlokaal tot zijn beschikking. Kleedlokalen worden niet afgesloten. Voor eventuele geleden schade en diefstal kan men noch de toernooileiding noch het bestuur van Sportclub Susteren aansprakelijk stellen. We raden aan om spullen bij je aangewezen tafel te leggen.

  Wat is de begin- en eindtijd?
  Het toernooi start om 13:00 uur. Wedstrijden vinden plaats tot 17:00 uur met uitloop naar 18:00 uur. Aansluitend volgt de prijsuitreiking en de after-party. De after-party duurt tot maximaal 01:00 uur.
 5. Media en communicatie
  Kan ik een foto die door jullie gebruikt wordt laten verwijderen?
  Ja. Om een foto te laten verwijderen stuurt u een e-mail met de betreffende foto als bijlage naar activiteiten@scsusteren.nl.

Mijn vraag staat er niet tussen. Stel hier je vraag (activiteiten@scsusteren.nl).